مقاله ارزیابی نقش عوامل طبیعی و جغرافیایی در شکل گیری سکونت گاه های انسانی دوره اسلامی شهرستان آشتیان در جی آی اس (GIS)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی نقش عوامل طبیعی و جغرافیایی در شکل گیری سکونت گاه های انسانی دوره اسلامی شهرستان آشتیان در جی آی اس (GIS) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی نقش عوامل طبیعی و جغرافیایی در شکل گیری سکونت گاه های انسانی دوره اسلامی شهرستان آشتیان در جی آی اس (GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی نقش عوامل طبیعی و جغرافیایی در شکل گیری سکونت گاه های انسانی دوره اسلامی شهرستان آشتیان در جی آی اس (GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی نقش عوامل طبیعی و جغرافیایی در شکل گیری سکونت گاه های انسانی دوره اسلامی شهرستان آشتیان در جی آی اس (GIS) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
مقصود از نگاشتن این مقاله بر این است، تا نقش مؤلفه های جغرافیایی در شکل گیری محوطه های اسلامی شهرستان آشتیان رادر محیط GIS مورد ارزیابی قرار دهیم. برای دست یابی به این امر مهم، ابتدایی ترین مرحله بررسی و شناسایی محوطه هایشهرستان آشتیان و تفکیک این محوطه ها از نظر دوره بندی بود. شهرستان آشتیان در سال ۱۳۹۰ به اهداف علمی از پیش تعیینشده مورد بررسی باستان شناسی قرارگرفت. نتیجه این بررسی شناسایی ۱۱۶ محوطه باستانی و اثر تاریخی مربوط به دوره هایمختلف بود، که از میان، تعداد ۲۷ محوطه با دارا بودن شواهد استقرار از دوران اسلامی جامعه آماری این پژوهش را تشکیل میدهند. پراکنش محوطه های اسلامی شناسایی شده در حوزه شهرستان آشتیان نسبت به متغیرهایی نظیر ارتفاع، لندفرم، دوری ونزدیکی به منابع آبی، شیب زمین، جهت شیب، میزان بارش، میزان تبخیر، کاربری اراضی، اقلیم مطالعه شد. مطالعه به عمل آمدهنشان داد که عوامل طبیعی مؤثر بر استقرارهای انسانی و در پی آن، استقرارهای اسلامی منطقه مورد مطالعه عبارتند از ناهمواریها، منابع آبی، کاربری اراضی، لندفرم، شیب و جهت شیب که در این پژوهش به آنها پرداخته می شود. در پایان براساس نتایج اینپژوهش مشخص شد که عوامل طبیعی نقش متفاوتی را در توزیع محوطه های باستانی دوره های مختلف داشته اند و همه آنها ازیک اهمیت یکسان در شکل گیری استقرارهای منطقه برخوردار نبوده اند و سه عامل ارتفاع، نزدیکی به منابع آب و کاربری اراضیمهمترین و مؤثرترین عوامل زیست محیطی در شکل گیری استقرارهای اسلامی شهرستان آشتیان می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.