مقاله بررسی اثر اسانس آویشن بر ویژگی های حسی و کیفیت میکروبی خرمای کلوته بسته بندی شده در منطقه جیرفت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر اسانس آویشن بر ویژگی های حسی و کیفیت میکروبی خرمای کلوته بسته بندی شده در منطقه جیرفت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس آویشن بر ویژگی های حسی و کیفیت میکروبی خرمای کلوته بسته بندی شده در منطقه جیرفت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس آویشن بر ویژگی های حسی و کیفیت میکروبی خرمای کلوته بسته بندی شده در منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس آویشن بر ویژگی های حسی و کیفیت میکروبی خرمای کلوته بسته بندی شده در منطقه جیرفت :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
نگهداری غذا شامل به کار بردن روش هایی جهت به حداقل رساندن آلودگی است و یکی از راه ها افزودن نگهدارنده های غذایی می باشد. به دلیل اینکه برخی از نگهدارنده هایی شیمیایی نظیر بنزوات ها دارای عوارض جانبی بوده و مصرف بیش از حد آن ها باعث بروز سرطان می گردد بنابراین توجه به نگهدارنده های طبیعی و گیاهی به لحاظ اثر مهارکنندگی آن ها بر روی انواع میکروب های عامل فساد و پاتوژن و همچنین نداشتن عوارض جانبی، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است (طالعی و همکاران، ۱۳۸۷).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.