مقاله تهیه فرمولاسیون های بیولوژیک و بررسی تاثیر آنها در کنترل بیولوژیک بیمار پوسیدگی سفید سیر


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه فرمولاسیون های بیولوژیک و بررسی تاثیر آنها در کنترل بیولوژیک بیمار پوسیدگی سفید سیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه فرمولاسیون های بیولوژیک و بررسی تاثیر آنها در کنترل بیولوژیک بیمار پوسیدگی سفید سیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه فرمولاسیون های بیولوژیک و بررسی تاثیر آنها در کنترل بیولوژیک بیمار پوسیدگی سفید سیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه فرمولاسیون های بیولوژیک و بررسی تاثیر آنها در کنترل بیولوژیک بیمار پوسیدگی سفید سیر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
قارچ Sclerotium cepivorum عامل بیماری پوسیدگی سفید سیر است. این بیماری یکی از خسارت زاترین بیماری های سیر در جهان و ایران میباشد. این بیماری هر سال خسارت زیادی به کشت و تولید این محصول مهم در کشور و از جمله استان همدان وارد میسازد. در حال حاضر رایج ترین روش کنترل بیماری استفاده از قارچ کش های شیمیایی است که آلوده کننده ی محیط زیست بوده، هزینه زیادی در بر داشته و به دلیل استفاده ی مکرر و خاکزاد بودن عامل بیماری تاثیر چندانی در کنترل بیماری ندارد. بنابراین پژوهش حاضر با هدف کنترل عامل بیماری پوسیدگی سفید سیر با استفاده از قارچ های آنتاگونیست Trichoderma به روش زیستی در شرایط گلخانه انجام یافت. برای این منظور چهار جدایه از قارچ های آنتاگونیست که طی بررسی در شرایط آزمایشگاه و آزمون های مربوطه خواص آنتاگونیستی برتری داشتند انتخاب شدند و فرمولاسیون هایی با استفاده از چهار جدایه ی فوق در بسترآلی پیت تهیه گردیده و تاثیر آنها در شرایط گلخانه روی کنترل بیماری پوسیدگی سفید سیر ارزیابی شد. طرح آزمایشی کاملا تصادفی و آزمایش دارای شش تیمار (چهار فرمولاسیون زیستی، شاهد آلوده، شاهد سالم) و چهار تکرار بود. نتایج آزمایشات گلخانه ای نشان داد که بین تیمارها و شاهد آلوده از لحاظ درصد وقوع بیماری و شدت بروز آلودگی اختلاف معنی دار وجود دارد. بیشینه میانگین آلودگی در تیمار شاهد آلوده به میزان ۵۳/۸۲% و کمینه میانگین آلودگی به ترتیب در تیمار شاهد سالم به میزان (۹/۲۴%) ، تیمار PTa2 (18/53%) ، تیمار PTh2 (18/67%)، تیمار PTa1 (18/73%)، تیمار PTh1 (18/84%) مشاهده شد. نتایج کلی این پژوهش نشان میدهد که امکان کنترل بیماری مهم پوسیدگی سفید سیر بااستفاده فرمولاسیون های بیولوژیک وجود دارد و از این طریق میتوان تاثیرات سوء ناشی از مصرف مواد شیمیایی و قارچ کش ها را در محیط زیست و اکوسیستم کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.