مقاله ارائه یک الگوی ترکیبی مدیریت استراتژیک و تضمین کیفیت در حوزه ارزیابی کیفی فرایندهای تحقیق و توسعه(R&D) شرکت های صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه یک الگوی ترکیبی مدیریت استراتژیک و تضمین کیفیت در حوزه ارزیابی کیفی فرایندهای تحقیق و توسعه(R&D) شرکت های صنایع غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه یک الگوی ترکیبی مدیریت استراتژیک و تضمین کیفیت در حوزه ارزیابی کیفی فرایندهای تحقیق و توسعه(R&D) شرکت های صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه یک الگوی ترکیبی مدیریت استراتژیک و تضمین کیفیت در حوزه ارزیابی کیفی فرایندهای تحقیق و توسعه(R&D) شرکت های صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه یک الگوی ترکیبی مدیریت استراتژیک و تضمین کیفیت در حوزه ارزیابی کیفی فرایندهای تحقیق و توسعه(R&D) شرکت های صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
سرعت سرسام آورتغییرات دردنیای کنونی بدین معناست که روشهای متداول مدیریت نمیتوانندمناسب تغییرات باشندهنگامی که تغییرات جزیی بودمیتوانستیم ازتجربه استفاده کنیم ولی هنگامی که تصمیمات جنبه استراتژیک دارند ونتایج بسیار عمده وغیرقابل برگشت هستند نمیتوان ازتصمیم گیریهای مبتنی برقضاوتهای شهودی وتجربه مبتنی برفلسفه های مدیریت استفاده کرد.(دیوید،ترجمه علی پارسائیان و محمد اعرابی)یکی ازاهداف مهم شرکت ها حفظ بازار و افزایش سهم بیشتری از بازار است، است که درراه رسیدن به این هدف مهم موانعی وجود دارد که مدیریت به هنگام فرصت ها ،نیاز های بازار ، تجزیه و تحلیل عوامل داخلی و محیطی این موانع را برطرف می کند. از اینرو یکی از راههای موفقیت درون سازمانی و برون سازمانی حفظ و بهبود کیفیت محصولات تولیدی و خلق محصولات جدید است. که این امر مسلتزم تضمین کیفیت و تحقیق و توسعه است.ما در این تحقیق برآنیم که الگوی ترکیبی مدیریت استراتژی ک و تضمین کیفیت و با نگاهی عمیق تر این الگو را برای ارزیابی کیفی فرایندهای تحقیق و توسعه در صنایع غذایی ارائه دهیم، تا با همسو کردن این فرایند ها به اهداف نهایی سازمان رسید .بدین منظور بااستفاده از روش تحقیق توصیفی- پیمایشی، با طرحفرضیه هایی ، سپس با جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه های توزیع شده در نمونه ای از جامعه آماری(شامل متخصصین تضمین کیفیت و مدیریت در شرکت صنایع غذایی مینو) وآزمو نفرضیه وتحلیل اطلاعات به روش رگرسیون خطی وبااستفاده از نرم افزارSpss.V19 صورت گرفت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.