چگونگی طبقه بندی انواع گیاهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
چگونگی طبقه بندی انواع گیاهان دارای ۸۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد چگونگی طبقه بندی انواع گیاهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
مقدمه
در این بخش گروههایی که مورد مطالعه قرار می گیرند به ترتیب تکاملی عبارت اند از:
۱- تالوفیتها این گروه گیاهی بسیار ساده، ابتدایی، غالباً تک سلولی و به اصطلاح پروتوفیت بوده معمولاً تشکیل تودههای سلولی به نام ریسه یا تال را میدهند. سلولهای سازنده تال، همه یک شکل و یکنواخت وهر یک مستقل از دیگری بوده و با آنکه در کنار هم قرار دارند هیچگونه ارتباط فیزیولوژیکی بین آنها وجود ندارد و همچنین فاقد هر گونه اختصاصا بافتی هستند. ریسه یا تال تالوفیتها بافت خاصی نیست و به همین علت هم این گروه گیاه ی (تالوفیتها) را گیاهان سلولی میگویند. از گیاهان سلولی، شاخههای زیر را مورد مطالعه قرار می دهیم:
الف- باکتریها گیاهانی تک سلولی، میروسکپی و فاقد کلروپلاست هستند.
باکتریها موجوداتی ذرهبینی به نام میکروب ، یا ژروم هستند. برخی از باکتریها به جانوران و عدهیی از آنها به گیاهان شباهت داشته، گروهی در بین این دو سلسله قرار میگیرند.
دانش شناخت موجودات ذرهبینی و نحوه زندگی آنها میکروبیولوژی نام دارد. میکروب یک نام یونانی است و از دو کلمه میکروز به معنی کوچک و بیوز به معنی حیات یا زندگی تشکیل یافته است. هر چند اختراع میکروسکپ اولین بار در سال ۱۵۹۰ به وسیله برادران جانسون که عینک سازی و از اهالی هلند بودند صورت گرت. ول مشاهده موجودات کوچک اولین بار در سال ۱۶۷۵ به وسیله طبیعیدان هلندی به نام آنتونیوس فان لوانهوک که اولین دستگاه بزرگ کننده را با قدرت ۳۰۰ برابر اختراع کرد عملی شد.
اولین موجودات کوچکی که در نخستین سالهای اختراع میکروسکپ مشاهده شدند عبارت بودند از مخمرها، کپکها، باکتریها و پروتوزوئرها که کشف و مشاهده این موجودات ذره بینی در آن سالها اندیشه و توجه برخی از دانشمندان و عدهای از مردم را به منشأ و اصل یدایش حیات معطوف ساخت. ولی بیشتر مردم عادی و حتی برخی از دانشمندان هنوز طرفدار فرضیه تولید خودبخودی بودند.
ب- جلبکها رستنیهای دارای کلروپیاستاند. کلروپلاست این گروه را غالباً مواد یا ذرات رنگی قرمز، قویهیی و یا آبی میپوشاند. جلبکها به گروه دیاتومهها که تک سلولی و پوستهسیلیسی دارند و جلبکهای آبی، جلبکهای قهوهای ، جلبکهای سبز و جلبکهای سبز و جلبکهای قرمز تقسیم می شوند.
جلبکها گروهی از تالوفیتهای کلروفیل داراند. در تقسیمات جهان یاهی جلبکها ۱۸۰۰ جنس و ۲۱۰۰ گونه دارند که از نظر شرایط زیست، اندازه، ساختار بیولوژیکی و فیزیولوژیکی و همچنین تولید مثل با یکدیگر متفاوتاند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.