مقاله تأثیر داده های LIDAR با قدرت تفکیک پذیری بالا بر دقت مدل سازی هیدرولوژیکی، مطالعه موردی: رودخانه Monticano


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر داده های LIDAR با قدرت تفکیک پذیری بالا بر دقت مدل سازی هیدرولوژیکی، مطالعه موردی: رودخانه Monticano دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر داده های LIDAR با قدرت تفکیک پذیری بالا بر دقت مدل سازی هیدرولوژیکی، مطالعه موردی: رودخانه Monticano  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر داده های LIDAR با قدرت تفکیک پذیری بالا بر دقت مدل سازی هیدرولوژیکی، مطالعه موردی: رودخانه Monticano،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر داده های LIDAR با قدرت تفکیک پذیری بالا بر دقت مدل سازی هیدرولوژیکی، مطالعه موردی: رودخانه Monticano :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
مدل بارش- رواناب TOPOMODEL برای مطالعه واکنش حوضه Monticano در برابر رویدادهای بارندگی بکار گرفته شده است. TOPOMODEL یک مدل هیدرولوژیکی بر اساس توپوگرافی می باشد که در آن شاخص توپوگرافی نقش ضروری را ایفا می کند. توزیع مکانی شاخص های توپوگرافی به عنوان تابعی از قدرت تفکیک پذیری DEM و شیب، نمایانگر الگوی تر و خشک شدن حوضه است. تغییر قدرت تفکیک پذیری DEM و به تبع آن تغییر شاخص توپوگرافی باعث تفاوت های قابل توجهی در نتیجه مدل می شود. داده های راطیفی Light Detection an Ranging)LiDAR) برای استخراج خصوصیات توپوگرافی و هیدرولوزیکی حوضه مانند مدل ارتفاعی رقومی (DEM) و شبکه زهکشی استفاده می شود. برای تعیین تأثیر قدرت تفکیک پذیری DEM بر مدل های هیدرولوژیکی، DEM های با قدرت تفکیک مکانی متفاوت (۲۵ متر، ۵۰ متر، ۱۰۰ متر و ۲۰۰ متر) تولید شده است. مدل TOPOMODEL برای شبیه سازی رفتار حوضه Monticano اجرا شده و سطوح مختلف رواناب (سیلاب) را با توجه به وسعت آن و اوج زمان با درجه قابل قبولی شبیه سازی کرده است. مقادیر اوج، شکل هیدروگراف مشاهدات و زمانبندی رویدادها بخوبی پیش بینی شده است. مقایسه مقادیر شبیه سازی شده با مقادیر مشاهده شده نشان می دهد کهنتایج مدل کاملاً قابل پذیر هستند. آنالیز حساسیت برای پارامتر مقیاس m و نفوذ پذیری جانبی (T(0 نشان می دهد که ضریب m خیلی بیش از (T(0 روی شکل هیدروگراف و مقدار اوج تأثیر می گذارد. تأثیر قدرت تفکیک پذیری DEM بر نتایج مدل مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج مدل با تفاوت نه چندان زیادی از هم قرار دارند. نتایج شبیه سازی با اندازه شبکه ۲۵ متر به نتایج ناشی از شبکه ۵۰ متری خیلی نزدیک است، در حالیکه دبی های شبیه سازی شده با اندازه شبکه ۱۰۰ متر و ۲۰۰ متر بالا برآورد شده اند. راندمان شبیه سازی با استفاده از توزیع های شاخص توپوگرافی متفاوت محاسبه شده است. راندمان مدل در محدوده ۰۸۶ تا ۰۹۹ است. راندمان بالا می تواند بدلیل تأثیر توزیع شاخص توپوگرافی دقیق و خصوصیات هیدرولوژیکی استخراج شده از داده های توپوگرافی با دقت تفکیک پذیری بالا باشد. شبیه سازی با DEM با قدرت تفکیک پذیری ۲۵ متر راندمان بالاتری را نشان می دهد. با توجه به نتایج این مطالعه می توان اظهار داشت که تولید DEM با قدرت فکیک پذیری بالاتر علیرغم پیشنهاد اندازه شبکه ۵۰ متری برای مدل TOPOMODEL می تواند نتایج دقیقتری بدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.