مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در افزایشماندگاری مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در افزایشماندگاری مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در افزایشماندگاری مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در افزایشماندگاری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در افزایشماندگاری مواد غذایی :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
فیلم های خوراکی یک لایه نازکی از مواد خوراکی هستند که روی سطح مواد غذایی قرار گرفته و به عنوان محافظآنها عمل میکنند . همچنین این فیلمها به صورت لفاف و pouch در آمده و می توانند اجزاء حساس مانند ویتامین ها، آنتی اکسیدانها، رنگ و آروما را در خود جای داده و به مخلوط ماده غذایی اضافه کنند. با توجه بهمخاطرات ایجاد شده توسط پوشش های پلیمری زیست تخریب، در این مقاله عوامل ایجاد کننده فیلمها و پوششهای خوراکی و تجزیه پذیر مورد بررسی قرار گرفته و کاربرد این پوشش ها در صنایع غذایی برای محصولاتمختلف مورد مطالعه قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.