مقاله بررسی جایگزینی سطوح مختلف آب پنیر با شیر بر ویژگی های حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در نوشیدنی ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جایگزینی سطوح مختلف آب پنیر با شیر بر ویژگی های حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در نوشیدنی ماست دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جایگزینی سطوح مختلف آب پنیر با شیر بر ویژگی های حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در نوشیدنی ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جایگزینی سطوح مختلف آب پنیر با شیر بر ویژگی های حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در نوشیدنی ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جایگزینی سطوح مختلف آب پنیر با شیر بر ویژگی های حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در نوشیدنی ماست :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پروبیوتیک ها به عنوان یکی ازنوظهور ترین و محبوبترین فرآورده های فراسودمند از اهمیت خاصی برخوردار هستند مطالعات و پژوهش های سده اخیر و به ویژه ۳۰ سال گذشته از خواص سلامت بخش پروبیوتیک ها بر انسان و حیوانات (مانند خواص ضد سرطانی، ضد عفونتی، جلوگیری از جهش، کاهش کلسترول، بهبود برخی از ناسازگاری های تغذیه ای و 😉 پرده برداشته است بطوریکه در سالهای اخیر مقبولیت و مصرف آنها بصورت فرآورده های غذایی، کپسول ها و قرص ها در بسیاری از کشورهای جهان افزایش پیدا کرده است و فرآورده های پروبیوتیک فراوانی برای مصارف انسانی و حیوانات تولید و عرضه میشوند (al, 2013 Sun-Waterhouse et ).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.