مقاله معرفی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن های کاندید در بروز سرطان پستان به روش مطالعه سیتوژنتیکی سرطان القایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن های کاندید در بروز سرطان پستان به روش مطالعه سیتوژنتیکی سرطان القایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن های کاندید در بروز سرطان پستان به روش مطالعه سیتوژنتیکی سرطان القایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن های کاندید در بروز سرطان پستان به روش مطالعه سیتوژنتیکی سرطان القایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن های کاندید در بروز سرطان پستان به روش مطالعه سیتوژنتیکی سرطان القایی :

مقاله معرفی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن های کاندید در بروز سرطان پستان به روش مطالعه سیتوژنتیکی سرطان القایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۶۳ تا ۷۷ منتشر شده است.
نام: معرفی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن های کاندید در بروز سرطان پستان به روش مطالعه سیتوژنتیکی سرطان القایی
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رت نژاد SD؛ DMBA؛ سرطان پستان
مقاله نواربندی گیمسا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: کشف تغییرات کروموزومی که در تشکیل سلول های نئوپلاستیک و تومورهای بدخیم دخالت دارد یکی از مهم ترین اهداف تحقیقات در سرطان شناسی می باشد. در این تحقیق به مطالعه سرطان پستان ایجاد شده در موش های نژاد SD پرداخته شد و با روش های بیواینفورماتیک نواحی مشابه آن ها در کروموزوم های انسان مورد شناسایی و پیشنهاد قرار گرفت.
روش ها بررسی: در این پژوهش از موش صحرایی نژاد SDبه عنوان مدل حیوانی جهت القای سرطان پستان استفاده گردید که طی آن ۱۰ میلی گرم از ماده کارسینوژنیک DMBAبه رت های تحت تیمار خورانده شد. بعد از انجام روش هیستوپاتولوژی و ایمنوهیستوشیمی بر روی تومورها، اقدام به کشت سلول و تهیه کروموزوم های متافازی شد .بعد از رنگ آمیزی،GTG سلول های سرطانی با ایدئوگرام رت مقایسه گردید. بر اساس چگونگی تغییرات و محل آن ها و با کمک پایگاه های اطلاعاتی، لیستی از ژن ها و همچنین نقش احتمالی آن ها را با توجه به روش مقایسه ژنومیک بین موش صحرایی و انسان مورد مطالعه قرار گرفت. با مطالعه کروموزوم های متافازی، بیشترین و مشترک ترین تغییرات کروموزومی اتفاق افتاده در بین مجموعه های کروموزومی ثبت گردید.
نتایج: تغییرات کروموزومی ایجاد شده طیف وسیعی از ناهنجاری های عدی و ساختاری را شامل می گردید و به طور واضح، کروموزوم های شماره ۸، ۴، ۱۲ و ۱۷ دچار افزایش و کروموزوم های شماره ۱۲، ۹، ۳ و ۱۵ دچار گم شدگی در تعداد کروموزوم ها گردیده بودند. علاوه بر این، تغییرات ساختاری از جمله حذف شدگی در کروموزوم های شماره ۲۰، ۷، ۶، ۴، ۳، ۲ همچنین اضافه شدگی در کروموزوم های ۱۵، ۱۱ و ۱۹ به طور غیر اتفاقی مشاهده شد.
نتیجه گیری: با استفاده از روش های مقایسه ژنومیک و مطالعه مقالات علمی در ارتباط با ژن های مستقر در نواحی کروموزومی تغییر یافته، پیشنهاد می گردد که ژن های TGFBR، HACE1، UBR5، CALB2، HPR، LCP1، CXAD، RRM2B، ABO, ZFHX3, TNFSF1, ABL1 EPSTI1،PRDM1, REG3A, FOXA1, PRKD1 احتمالا می توانند از جمله مهم ترین ژن ها در بروز سرطان پستان در مدل ایجاد شده باشند، لذا این گروه از ژن ها و ژن های مرتبط با آن ها برای مطالعات بیشتر و دقیق تر توصیه می گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.