مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولیدی در بسترهای مختلف پرورش کرم کمپوست سازEisenia fetida در جهت ارتقا کشاورزی، کاهش آلودگی های زیستی و امنیت غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولیدی در بسترهای مختلف پرورش کرم کمپوست سازEisenia fetida در جهت ارتقا کشاورزی، کاهش آلودگی های زیستی و امنیت غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولیدی در بسترهای مختلف پرورش کرم کمپوست سازEisenia fetida در جهت ارتقا کشاورزی، کاهش آلودگی های زیستی و امنیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولیدی در بسترهای مختلف پرورش کرم کمپوست سازEisenia fetida در جهت ارتقا کشاورزی، کاهش آلودگی های زیستی و امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولیدی در بسترهای مختلف پرورش کرم کمپوست سازEisenia fetida در جهت ارتقا کشاورزی، کاهش آلودگی های زیستی و امنیت غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مسئله از بین بردن ضایعات آلی و صنعتی برای حفظ سلامت انسان و محیط زیست نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یکی از راه های پیشنهادی برای رسیدن به این مقاصد، فرآیند تولید ورمی کمپوست با کیفیت بالا با کمک کرم های کمپوست ساز است. در این بین بهینه سازی شرایط رشد و تولید مثل کرم های کمپوست ساز به منظور دستیابی به راندمان بالا در تولید ورمی کمپوست از اهمیت زیادی برخوردار است، از اینرو طرح تحقیقاتی تحت عنوان بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولیدی در بسترهای مختلف پرورش کرم کمپوست ساز Eisenia fetida در جهت ارتقا کشاورزی، کاهش آلودگی های زیستی و امنیت غذایی در سال ۱۳۹۲ در استان کرمانشاه اجرا شد. آزمایش بصورت بلوک های کامل تصادفی با ۱۰ تیمار و سه تکرار به اجرا درآمد. تیمارها شامل: ۱_ کود گاوی، ۲_کود گوسفندی، ۳_ کود اسبی، ۴_ کود گاوی ۵۰% + کود گوسفندی ۵۰%، ۵_ کودگاوی ۹۰% + برگ درختان ۱۰% ، ۶_ کود گاوی ۹۰% + ضایعات صنعتی کارخانه رب گوجه فرنگی، ۷_ کود گوسفندی ۹۰%+ ضایعات کاغذ و مقوا ۱۰%، ۸_ کود گوسفندی ۹۰% + ضایعات میدان تره بار ۱۰% ، ۹_ کود گاوی ۹۰% + آهک ۵% + تفاله شیرین بیان ۵% و ۱۰_ کود اسبی + کود گاوی + کود گوسفندی بودند. از نتایج بدست آمده چنین استنباط میشود که بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولید شده در کلیه صفات کیفی به جز صفات درصد کربن آلی OC % و pH بیشترین مقدار مربوط به تیمار کود گاوی ۹۰% آهک ۵% + تفاله شیرین بیان ۵% بود زیرا در این بسترهای کودی فعالیت بیشتر کرم ها که باعث تولید ورمی کمپوست با کیفیت بالاتر میشود، میتواند بستگی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.