مقاله بررسی عملکرد تزریق مونو اتیلن گلایکولMEG) در جلوگیری از تشکیل پدیده هیدرات حین تولید از میدان گازی پارس جنوبی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد تزریق مونو اتیلن گلایکولMEG) در جلوگیری از تشکیل پدیده هیدرات حین تولید از میدان گازی پارس جنوبی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد تزریق مونو اتیلن گلایکولMEG) در جلوگیری از تشکیل پدیده هیدرات حین تولید از میدان گازی پارس جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد تزریق مونو اتیلن گلایکولMEG) در جلوگیری از تشکیل پدیده هیدرات حین تولید از میدان گازی پارس جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد تزریق مونو اتیلن گلایکولMEG) در جلوگیری از تشکیل پدیده هیدرات حین تولید از میدان گازی پارس جنوبی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
میدان گازی پارس جنوبی یک میدان مشترک بین ایران و قطر است که در ۱۰۵ کیلومتری از ساحل عسلویه در مرز ایران و قطر قرار دارد و ۸ درصد ذخائر گازی کل جهان و نیز ۵۰ درصد ذخائر گازی شناخته شده کشورمان را تشکیل می دهد تشکیل هیدرات در خطوط لوله گاز و میعانات گازی یکی از مشکلات بزرگ فرا روی کارکنان عملیات بهره برداری و مهندسین اداره بهره برداری است که هر ساله هزینه های بسیاری را به خود اختصاص می دهد. هیدرات های گازی مولکول های پیچیده کریستالی هستند که از مخلوط آب و مولکول های گاز با اندازه مناسب تشکیل می شوند. امروزه سه ساختار برای هیدرات های گازی شناخته شده است که عبارتنداز: ساختار I یاS(I)، ساختارII یا S(II)، ساختار H یاS(H) ، برای تشکیل هیدرات سه شرط لازم است در تأسیسات دریایی (off shore )که کلاً از دو سکوی سر چاهی تشکیل شده است هیچگونه عملیاتی پالایشی بر روی گاز و مایعات همراه انجام نمی‎شود. در هر فاز ده حلقه چاه تولیدی وجود دارد که گازهای استخراج شده را به یک شاهراه (Manifold) می‎فرستند که از طریق خط لوله دریایی) (Sea line به سمت پالایشگاه گسیل می‎شود. پس از استخراج گاز از چاه، فشار گاز توسط شیرهای فشارشکن (Choke Valve) که بر روی هر چاه قرار دارد از فشار مخزن که حدوداً ۳۱۳ بار می‎باشد تا حدود ۱۱۵ بار کاهش می‎یابد. در این مقاله سعی شده است که مسئله هیدرات در یکی از سکوهای میدان گازی پارس جنوبی مورد بررسی قرار گیرد. بدین منظور از مدل واقعی استفاده گردید و نتیجه حاصل از تزریق غلظت های مختلف مونو اتیلن گلایکول (MEG) مورد بررسی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.