مقاله اثرآنزیم های گلوکزاکسیداز و لیپاز برویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم های ضعیف


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرآنزیم های گلوکزاکسیداز و لیپاز برویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم های ضعیف دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرآنزیم های گلوکزاکسیداز و لیپاز برویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم های ضعیف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرآنزیم های گلوکزاکسیداز و لیپاز برویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم های ضعیف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرآنزیم های گلوکزاکسیداز و لیپاز برویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم های ضعیف :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
آرد گندم حاوی انزیمهای مختلف ازقبیل الفا و بتا امیلاز پروتئاز لیپاز فسفاتاز اکسیداز و اندوگزیلانازها میب اشد ترکیبات انزیمی میتواند جایگزین مناسبی برای افزودنهای شیمیایی باشد گلوکزاکسیداز و لیپاز ازجمله انزیم های است که به منظور نگهداری بهتر گازواصلاح ویژگیهای رئولوژیکی خمیر اردهای ضعیف و ماندگاری نان به کارمیرود دراین پژوهش اثرانزیم های گلوکزاکسیداز و لیپاز درسطوح مختلف برخواص رئولوژیکی ارد گندم ضعیف به تنهایی و بصورت ترکیبی مورد بررسی قرارگرفت پارامترهای فارینوگرافی شامل میزان جذب آب زمان عمل آوری مقاومت و درجه کیفیت خمیر و پارامترهای اکستنسوگرافی شامل مقاومت به کشش قابلیت کشش پذیری نسبت مقاومت کشش به قابلیت کشش و انرژی خمیر مورد بررسی قرارگرفتند بهترین نتیجه درتیمار حاوی سطوح g.100Kg-115ازگلوکزاکسیداز و ۱/۴g.100Kg-1لیپاز به دست آمد ۰/۰۵>P

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.