مقاله ارزیابی چروکیدگی در خشککن هوای داغ مجهز به محفظه پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی چروکیدگی در خشککن هوای داغ مجهز به محفظه پردازش تصویر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی چروکیدگی در خشککن هوای داغ مجهز به محفظه پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی چروکیدگی در خشککن هوای داغ مجهز به محفظه پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی چروکیدگی در خشککن هوای داغ مجهز به محفظه پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
خشک کردن یکی از قدیمیترین روشهای فرآوری و نگهداری مواد غذایی است و در واقع به معنی کاربرد حرارت در شرایط کنترل شده، بهمنظور حذف بخش اعظم آب موجود در غذا است. در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی، امکانفساد میکروبی و سرعت دیگر واکنشهای شیمیایی و آنزیمی به مقدار قابل توجهی کم میشود. خشک کردن با هوای داغ همواره از روشهای نگهداری مواد غذایی بوده است، اما با این وجود، با گذشت زمان امکان بروز برخی تغییراتدر کیفیت غذایی و بافتی آنها وجود دارد. هدف از این تحقیق، بررسی تغییرا بافتی مواد غذایی از جمله چروکیدگی در حین خشک شدن در خشککن مجهز به محفظه پردازش تصویر در دماهای مختلف است. نتایج بدست آمدهحاکی از آن است که مواد غذایی در حین خشک شدن دچار چروکیدگی میشوند، که این تغییر در اوایل خشک شدنسریعتر و بیشتر است و با افزایش دما در محدوده معینی وابسته به نوع ماده غذایی این تغییرات نیز افزایش می یابند این مطالعه به صور مروری و با استناد به منابع منتشر شده انجام گرفت که نتایج آنها به صور مقاله حاضر ارا یه گردیده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.