بررسی تأثیر کتیرا بر برخی خصوصیات فیزیک وشیمیایی نوشیدنی آب پرتقال خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر کتیرا بر برخی خصوصیات فیزیک وشیمیایی نوشیدنی آب پرتقال خرما دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر کتیرا بر برخی خصوصیات فیزیک وشیمیایی نوشیدنی آب پرتقال خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر کتیرا بر برخی خصوصیات فیزیک وشیمیایی نوشیدنی آب پرتقال خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر کتیرا بر برخی خصوصیات فیزیک وشیمیایی نوشیدنی آب پرتقال خرما :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

کتیرا صمغی حاصل از گیاه گون است. صمغ کتیرا در شرایط اسیدی ویسکوزیته ی بالایی را نشان می- دهد. از کتیرا در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی به عنوان یک عامل امولسیونکننده استفاده می- گردد. کتیرا از هیدروکلوئیدهای جاذب است، با افزایش گرانروی و قدرت نگهداری آب سبب افزایش پایداری امولسیونهای موردنظر میشود. عسل خرما یک افزودنی مغذی و بومی مناسب بوده که به عنوان جایگزین شکر استفاده میشود. در این تحقیق برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی نوشیدنی آب پرتقال خرمای تهیه شده از ۳ غلظت مختلف کتیرا به عنوان – جایگزینی برای هیدروکلوئیدهای وارداتی مورد بررسی قرار گرفت. ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نمونه های آب پرتقال خرمای تهیه شده از سه غلظت ۰/۳؛ ۰/۵؛ ۰/۷ درصد کتیرا ۵؛ ۱۰ و ۱۵ درصد عسل خرما، ارزیابی حسی با استفاده از روش هدونیک ۶ نقطه و ۳۰ ارزیاب نیمه آموزشدیده بررسی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.