مقاله اصلاح خصوصیات عملکردی بیونانوکامپوزیت پولولان – پروتئین آبپنیر به وسیله نانو رس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اصلاح خصوصیات عملکردی بیونانوکامپوزیت پولولان – پروتئین آبپنیر به وسیله نانو رس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اصلاح خصوصیات عملکردی بیونانوکامپوزیت پولولان – پروتئین آبپنیر به وسیله نانو رس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصلاح خصوصیات عملکردی بیونانوکامپوزیت پولولان – پروتئین آبپنیر به وسیله نانو رس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اصلاح خصوصیات عملکردی بیونانوکامپوزیت پولولان – پروتئین آبپنیر به وسیله نانو رس :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
پروتئین آب پنیر (ضایعات محصولات لبنی) و پولولان (پلی ساکارید میکروبی) در تولید فیلمهای زیست تخریب پذیر بکار میروند. اما این بیوپلیمرها دارای خصوصیات ضعیف ممانعتی و نفوذپذیری به بخار آب میباشند. مطالعات نشان داده است نانو ذرات نقش مهمی در بهبود ویژگی های بیوپلیمر دارند. هدف از این مطالعه بررسی اثر نانو ذرات رس بر ویژگیهای فیزیکی فیلم پروتئین آب پنیر – پولولان میباشد. در تهیه فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر – پولولان، محلول پروتئین آب پنیر ۵% در دمای c90 به مدت ۳۰ دقیقه همراه با همزدن حرارت داده شد. همچنین محلول ۵ % پولولان در آب مقطر تهیه گردید و پلاستی سایزر گلیسرول ۳۰% اضافه گردید. نانو ذره رس در سه نسبت (۱%، ۳%، ۵%) در حمام التراسونیک به مدت ۱ ساعت در فرکانس ۳۰ مگا هرتز پخش شده بود به محلول اضافه شد. محلولها در قالب تفلونی ریخته و در دمای c 25 خشک شد و جدا گردید. نتایج نشان داد نانو رس، نانو ذره ای مناسب برای بهبود ویژگی فیزیکی فیلم پروتئین آب پنیر – پولولان بوده است و در نسبت ۳% سبب کاهش میزان حلالیت، نفوذپذیری به بخارآب، جذب آب و محتوی رطوبت گردیده است. همچنین در نسبت ۵% نانو رس اندیس L، a و WI کاهش مییابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.