مقاله فرهنگ از دیدگاه نظریه پردازان مکتب فرانکفورت (تحلیلی بر مبنای هستی شناختی، معرفت شناختی و روش شناختی)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرهنگ از دیدگاه نظریه پردازان مکتب فرانکفورت (تحلیلی بر مبنای هستی شناختی، معرفت شناختی و روش شناختی) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرهنگ از دیدگاه نظریه پردازان مکتب فرانکفورت (تحلیلی بر مبنای هستی شناختی، معرفت شناختی و روش شناختی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرهنگ از دیدگاه نظریه پردازان مکتب فرانکفورت (تحلیلی بر مبنای هستی شناختی، معرفت شناختی و روش شناختی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرهنگ از دیدگاه نظریه پردازان مکتب فرانکفورت (تحلیلی بر مبنای هستی شناختی، معرفت شناختی و روش شناختی) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
سوال اصلی مقاله حاضر تبیین جایگاه فرهنگ در مکتب فرانکفورت با رجواع به سه عنصر کسب شناخت یعنی هستی شناسی، معرفت شناسی و روش شناسی می باشد. این مقاله از نظر روش تحقیق، توصیفی- تحلیلی می باشد. تکنیک جمع آوری داده ها بهره گیری از مطالعه کتابخانه ای (کتب، مجلات، مقالات) است. برای تحلیل فرهنگ در بحث هستی شناسی- این مکتب برداشت های خردگرا از سرشت و کنش انسانی را به چالش می کشد. چشم اندازی در زمانی و همچنین به مادیگری تاریخی تأکید دارد. در صدد تغییر وضع موجود می باشد و از نظر آنان گفتگوی متفاوت به ویزه در سطح بین فرهنگی می تواند به عنوان ابزاری برای شکل دادن به فهمهای جدید از سیاست جهانی منجر می شود از لحاظ معرفت شناسی، رویکرد دیالکتیک انتقادی دارد و اثبات گرایی، عینی گرایی و تجربی گرایی را رد می کند. این دیدگاه با گذر از عقلانیت ابزاری، عقلانیت جوهری یا خرد را برای پاسخگویی به مسائل فرهنگی و هنجارهای انسانی مطرح می گردد. در بحث روش شناسی، روش مطالعاتی مکتب فرانکفورت، انتقادی است. بدین منظور از ذهن گرایی، دیالکتیک و هرمنوتیک استفاده می شود. می توان گفت که کانون تسلط در جهان نوین از اقتصاد به قلمرو فرهنگی انتقال یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.