مقاله استفاده ازبسته بندی ضدمیکروبی برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده ازبسته بندی ضدمیکروبی برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ازبسته بندی ضدمیکروبی برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ازبسته بندی ضدمیکروبی برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ازبسته بندی ضدمیکروبی برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
امروزه تمایل به حداقل کردن پروسه موادغذایی نگهداری طولانی مدت موادغذایی و همچنین ممانعت ازشیوع بیماریهای ناشی ازغذا باعث گردیده است که راه های جلوگیری ازرشد میکروارگانیسم ها و استفادها زمواد ضدمیکروبی دربسته بندی محصولات غذایی توسعه زیادی پیدا کند استفاده ازبسته بندی فعال روش نوینی برای نگهداری این نوع موادغذایی است ترکیب کردن موادضدمیکروبی درفیلمهای بسته بندی یک راه دیگر برای کاهش استفاده ازمواد شیمیایی نگهدارنده موادغذایی میباشد بسته بندیهای ضدمیکروبیموادغذایی به صورت کاهش جلوگیری یا به تعویق انداختن رشد میکروارگانیسم هایی که درغذای بسته بندی شده یا درخود موادبسته بندی شده می باشند عمل می کند مزایای استفاده ازاین فیلم ها درمقایسه با کاربرد مستقیم موادضدباکتریایی این است که فیلمهای خوراکی طوری طراحی شدهاند که نفوذموادضدمیکروبی به سطح غذا بسیار اهسته است بنابراین مقادیر کمتری ازمواد ضدمیکروبی درفیلمهای حرارتی برای رسیدن به یک ماندگاری خاص مورد نیاز است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.