مقاله استفاده ازتکنولوژی پلاسما درنگهداری موادغذایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده ازتکنولوژی پلاسما درنگهداری موادغذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ازتکنولوژی پلاسما درنگهداری موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ازتکنولوژی پلاسما درنگهداری موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ازتکنولوژی پلاسما درنگهداری موادغذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تولید غذای سالم و ایمن یکی ازنیازهای اساسی مصرف کننده می باشد استفاده ازروشهای غیرحرارتی برای نگهداری موادغذایی علاوه بربهبودبخشیدن عمرماندگاری کیفیت موادغذایی را نیز حفظ می کند تکنولوژی پالس نوری یکی ازروشهای غیرحرارتی برای نگهداری موادغذایی میب اشد که بیشتر برای میکروبزدایی سطحی بکارمیرود پلاسما شبیه به گاز است ولی مرکز ازذرات باردار متحرکی به نام یون است برای تولید پلاسما ازگازهایی که میتوانند یونیزه شوند استفادهمیشود مکانیسمهای مربوط به غیرفعالسازی توسط پلاسما عبارتنداز اسیب به DNA که درنهایت منجر به مرگ سلولی و یا جهشآن میشود فرسایش اتم یا اتم میکروارگانیسم هابوسیله دوفوتون شکستن پیوندهای شیمیای درمیکروارگانیسم ها و تبدیل مولکولهای بزرگ غیرفرار به مولکولهای کوچک فرار ازکاربردهای پلاسما درصنعت غذا می توان میکروب زدایی مواد بسته بندی میکروبزدایی سطوح موادغذایی شامل موادغذایی تازه دانه ها پودرها و; استفاده ازافزایش پایداری نگهداری فیلم های بسته بندی و همچنین دردرزبندی گرمایی برای سفت تر شدن پیوند لایه بالایی با لایه پایینی را میتوان نام برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.