مقاله اندازه گیری نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان ارومیه دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان ارومیه :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
نیتریت سدیم ازجمله موادیست که جهت عمل اوری در گوشت بعنوان یک ماده نگهدارنده و تثبیت کننده متداول است ولی استفاده بیش از حد از این عنصر شیمیایی خطراتی را متوجه انسان می سازد که میتوان به ایجاد مسمومیت وسرطان زائیاشاره کرد. میزان مجاز نیتریت سدیم درفراورده نهایی نبایداز حد استاندارد) ppm 60 ( بیشتر باشد هدف از این مطالعه تعیین میزان باقیمانده نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان ارومیه به منظور ارزیابی رعایت استانداردهای مربوطبه حد مجاز این ماده افزودنی در کشوربود.از نظر آماری این مطالعه به صورت یک مطالعه توصیفی- تحلیلی بر مبنای نمونهگیری اتفاقی انجام گرفته ودر آن تعداد ۰۳ نمونه از سوسیس های) سوسیس آلمانی با ۰۳ درصد گوشت( تولید شده توسط کارخانه های مختلف ۷روز پس از تولید در سطح کشور به طور اتفاقی انتخاب ونمونه های مذکور از نظر شاخص میزانباقیمانده نیتریت مورد بررسی و آزمایش به روش AOAC قرار گرفتند.داده ها ابتدا وارد نرم افزار اکسل گردیده و نمودارمنحنی نیتریت رسم گردید وسپس با نرم افزار SAS اقدام به آنالیز واریانس و مقایسه سوسیس های کارخانه هایمختلف و با استفاده از آزمون دایکن در همین نرم افزار اقدام گردید. نتایج حاصله) باتوجه به مقایسه منحنی نیتریت با نمونه ها و آنالیز واریانس( نشان می دهد.میانگین میزان باقیمانده نیتریت در نمونه B,D بیشتر از میانگین استاندارد میباشد.در حالیکه میانگین میزان باقیمانده نیتریت در نمونه های A,C,E کمتر از ازمیانگین استانداردمیباشد.نمونه بطور کاملا معنی داری نشان دهنده بالاتر بودن میزان نیتریت ) ۰۳ درصد( از میزان استاندارد میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.