مقاله بتاگلوکان غلات ترکیب فراسودمند ویژگیها و کاربردهای آن درمحصولات غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بتاگلوکان غلات ترکیب فراسودمند ویژگیها و کاربردهای آن درمحصولات غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بتاگلوکان غلات ترکیب فراسودمند ویژگیها و کاربردهای آن درمحصولات غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بتاگلوکان غلات ترکیب فراسودمند ویژگیها و کاربردهای آن درمحصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بتاگلوکان غلات ترکیب فراسودمند ویژگیها و کاربردهای آن درمحصولات غذایی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
فیبرهای رژیمی جزبخش خوراکی گیاهان بوده که دربرابر هیدرولیز آنزیمی دردستگاه گوارش مقاوم میب اشند ومعمولا به دودسته فیبرهای رژیمی محلول و نامحلول درآب تقسیم میشوند یکی ازفیبرهای رژیمی محلول دراب پلی ساکارید بتاگلوکان است که درمنابع آلی مختلف نظیر مخمرها باکتریها دانه های ذرات گندم یولاف و جو یافت میشود از انجا که امروزه بیماریهای مختلفی چون دیابت چاقی سکته قلبی درمیان مردم رو به افزایش است بتاگلوکان ازجمله ترکیباتی است که دارای تاثیرات چشمگیری برسلامت انسان می باشد و بهعهنوان ماده ای فراسودمند میتوان آن را به محصولات مختلف غذایی نظیر سس دسر ها پاستا نودل نوشیدنی ها غلات صبحانه محصولات لبنی محصولات نانوایی محصولات گوشتی اضافه نمود بتاگلوکان جدا ازتاثیرات سلامتی بخش برویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی و ارگانولپیتیکی موادغذایی تاثیر گذار است و این موضوع اهمیت پرداختن به معرفی بتاگلوکان به عنوان یک ماده موثره و ارزشمند را روشن می سازد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.