مقاله نانو مواد در صنایع غذایی و اثرات سوء آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نانو مواد در صنایع غذایی و اثرات سوء آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نانو مواد در صنایع غذایی و اثرات سوء آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانو مواد در صنایع غذایی و اثرات سوء آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نانو مواد در صنایع غذایی و اثرات سوء آن :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ساختمان و خصوصیاتی که مواد در اندازه نانو دارند سبب شده است موارد کاربرد بسیار زیادی در صنایع مختلف ازجمله تولیدات غذایی و بهداشتی پیدا نمایند. اما همین خصوصیات می توانند بر سلامتی موجودات زنده نیز تاثیربگذارند و اثرات سوء زیادی داشته باشند. مشخص شده است که نانو ذرات به خاطر فعال تر بودن میتواند ایجاد بیماریهای چون سرطان های مختلف بنمایند. تحقیقات اپیدولوژیکی و پاتولوژیکی قابل توجهی در اثرات و خطراتنانو مواد صورت گرفته است و بررسی های خاصی نیز بر روی اثرات سمی، مکانیسم عمل، حد مجاز استفاده و رابطه بیماریها با اندازه ذرات صورت پذیرفته است. این تحقیقات در مورد مواد و تولیدات غذایی و بهداشتی که از نانو مواد استفاده می کنند وسعت بیشتری دارد. مقاله حاضر ضمن اشاره ای به موارد کاربرد نانو ذرات در تولیدات غذایی و کشاورزی و اثرات، خطرات و بیماریهایی که تولیدات غذایی نانویی می توانند ایجاد کنند پرداخته است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.