مقاله کاربرد تکنیک آکوستیک در سورتینگ و ارزیابی بافت محصولات کشاورزی وصنایع غذایی با استفاده از نرم افزار متلب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد تکنیک آکوستیک در سورتینگ و ارزیابی بافت محصولات کشاورزی وصنایع غذایی با استفاده از نرم افزار متلب دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد تکنیک آکوستیک در سورتینگ و ارزیابی بافت محصولات کشاورزی وصنایع غذایی با استفاده از نرم افزار متلب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنیک آکوستیک در سورتینگ و ارزیابی بافت محصولات کشاورزی وصنایع غذایی با استفاده از نرم افزار متلب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد تکنیک آکوستیک در سورتینگ و ارزیابی بافت محصولات کشاورزی وصنایع غذایی با استفاده از نرم افزار متلب :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
آکوستیک یکی از تکنیکهای نوین برای ارزیابی کیفیت، جداسازی و بافت سنجی محصولات کشاورزی پس از برداشت و نیز پس از فرآوری آنها میباشد. آکوستیک را میتوان تولید، ارسال و دریافت انرژی ارتعاشیدانست که این حالت، در صورتی است که مولکولهای شاره یا جامد از وضعیت طبیعی خود خارج شده و تغییر مکان دهند. در این بررسی ما به جداسازی محصولات کشاورزی پس از برداشت مانند پسته، برنج و لوبیاو سایر محصولات و نیز تعیین و مقایسه تردی بافت محصولاتی مانند چیپس و بیسکوئیت با استفاده از خواص آکوستیک این محصولات میپردازیم. در این روش انعکانس صدای ناشی از برخورد محصولات با یک سطحمشخص و یا صدای شکستن آنها تحت یک نیروی معیین توسط یک میکروفن دریافت میشود و به منظور پردازش سیگنال به رایانه منتقل میگردد. سیگنالهای دریافتی در دو حوزهی زمان و فرکانس توسط نرم افزار متلبMatlab)مورد پردازش قرارگرفتند. برای تبدیل سیگنالها از حوزهی زمان به فرکانس از الگوریتم تبدیل فوریه سریعFFT)استفاده میشود. در نهایت به کمک سیگنالهای پردازش شده میتوان خواص مختلف محصولات را با یک دیگر مقایسه کرد و با استفاده از الگوهایی مانند شبکه عصبی و منطق فازی در نرم افزار متلب به جداسازی و تعیین کیفیت محصولات مختلف پرداخت. در این مقاله به فواید تکنیک آکوستیک به عنوان یک روش غیرمخرب و مفید در صنایع غذایی میپردازیم که میتواند در آیندهای نزدیک کاربردهایوسیعتری نیز در این صنعت از خود به نمایش بگذارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.