مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی رنگ پوسته و میزان تخلخل نان بربری مخلوط(گندم _سنگینک)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی رنگ پوسته و میزان تخلخل نان بربری مخلوط(گندم _سنگینک) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی رنگ پوسته و میزان تخلخل نان بربری مخلوط(گندم _سنگینک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی رنگ پوسته و میزان تخلخل نان بربری مخلوط(گندم _سنگینک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی رنگ پوسته و میزان تخلخل نان بربری مخلوط(گندم _سنگینک) :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
در این پژوهش، اثر آرد سنگینک به عنوان جایگزین بخشی از آرد گندم در چهار سطح ) ۰ ۱۰و۰۰ و ۰۰ درصد( و صمغ گوار در سه سطح ) ۰ ۰/۲۵و۰/۵درصد( بر رنگ پوسته، تخلخل، سفتی و پذیرش کلی نان بربری نیمه حجیم مورد مطالعه قرار گرفت. به منظور آنالیز رنگ پوسته و میزان تخلخل بافت از روش پردازش تصویر و نرم افزار Image-J استفاده گردید. درنهایت با بررسی اثر مستقل آرد سنگینک بر خصوصیات کمی و کیفی این نتیجه حاصل شد که با افزایشمیزان آرد سنگینک مؤلفه L* و سفتی افزایش و میزان تخلخل کاهش یافت. این در حالی بود که در ارزیابی حسی دو نمونه حاوی ۱۰و۲۰درصد آرد سنگینک نسبت به نمونه شاهد بالاترین امتیاز را کسب نمودند. از سوی دیگر نتایج اثر مستقل صمغ گوار بیانگر افزایش میزان مؤلفه L* ، تخلخل و پذیرش کلی و کاهش میزان سفتی بود. علاوه بر این نتایج اثر متقابل جایگزینی بخشی ازآرد گندم با آرد سنگینک و اثر صمغ گوار نشان داد که بیشترین میزان تخلخل مربوط به نمونه حاوی ۰۰ درصد آرد سنگینک و ۰/۵۰درصد گوار، بیشترین مؤلفه L*مربوط به نمونه حاوی ۰۰ درصد آرد سنگینک و ۰/۵۰درصد گوار، کمترین میزان سفتیمربوط به نمونه حاوی ۰۰ درصد و ۰/۵۰درصد گوار و بالاترین امتیاز ارزیابی حسی مربوط به نمونه حاوی ۰۰ درصد آرد سنگینک و ۰/۵۰درصد صمغ گوار بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.