مقاله کنترل و مدیریت موادغذایی آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل و مدیریت موادغذایی آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل و مدیریت موادغذایی آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل و مدیریت موادغذایی آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل و مدیریت موادغذایی آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
لیستریامونوسیتوژنز یک باکتری کوکوباسیل گرم مثبت بیهوازی اختیاری و غیرهاگ گذار میب اشد پراکندگی این باکتری درطبیعت زیاد است ومیتواند دراسان و حیوان باعث ایجادبیماری و عوارض گوناگونی شود این باکتری دربسیاری ازمحیطهای مانند خاک آب فاضلاب پوشش گیاهی و همچنین درتجهیزات فرایند موادغذایی دیده میشود ازطرفی توانایی بالای رشد آن درخشکی و سرما باعث افزایش بقا و پراکندگی آن گشته است لذا به راحتی میتوانددرمواد غذایی موجود دریخچال رشد نماید و حتی درعملیات ناقص پاستوریزاسیون باقی بماند راه اصلی انتقال این باکتری ازطریق مصرف غذاهای آلودها ست بنابراین کنترل آلودگیهای لیستریامونوسیتوژنز برای تمام بخشهای مربوط به فرایند غذا خصوصا غذاهای اماده مصرف مهم می باشد باتوجه به چالشهای خاصی که لیستریا مونوسیتوژنز برای بخش غذاهای اماده مصرف مطرح کرده است هدف ازاین مقاله ارایه و بیان راه کارهایی برای کنترل و مدیریت آلودگیهای موادغذایی به این باکتری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.