مقاله مدلسازی فرآیندهای غذایی به روش الگوریتم ژنتیک_شبکه عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی فرآیندهای غذایی به روش الگوریتم ژنتیک_شبکه عصبی مصنوعی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی فرآیندهای غذایی به روش الگوریتم ژنتیک_شبکه عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی فرآیندهای غذایی به روش الگوریتم ژنتیک_شبکه عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی فرآیندهای غذایی به روش الگوریتم ژنتیک_شبکه عصبی مصنوعی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با افزایش توان کامپیوترهای مدرن دانشمندان بیشتر درگیر ا ستفاده موثرازماشین ها برای انجام کارهایی که انسان آنها را به سادگی انجام میدهد شده اند محاسبات دیجیتالی و ترتیبی موجود که مبتنی برمنطق دودویی باینری است دربسیاری اززمینه ها بهترین روش برای حل مسائل بوده است اما برای انواع دیگری ازمسائل موفقیت کمتری به همراه داشته اند امروزه شبکه های عصبی ازکاربردی ترین حوزه های علوم کامپیوتر محسوب میگردند که اندک اندک نقش خود را بخ وبی درحوزه های گوناگون نشان داده اند توانایی پیشگویی یک شبکه عصبی به ساختارآن وابستگی کامل دارد نوع تابع انتقال تعدادلایه ها و تعداد نرونهای لایه پنهان تخمین تعداد نرونهای لایه پنهان عموما وابسته به کاربرد شبکه و شرایط تعیین پارامترهای شبکه دارد و عموما به وسیله آزمون و خطا تعیین میگردد که وقت گیر بوده و دارای خطا می باشد روشهای اپتیمم سازی ازقبیل الگوریتم ژنتیک درجهت غلبه براین مشکل ذاتی شبکه های عصبی میتوانند مورد استفاده قرارگیرند. لذا به منظور بدست آوردن تعدادبهینه نرون ها درلایه پنهان میتوان ازروش الگوریتم ژنتیکی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.