مقاله جوشکاری دو مرحله ای برای دستیابی به اتصال بدون حفره ناشی از پین ابزار درجوشکاری نقطه ای به روش اصطکاکی اغتشاشی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جوشکاری دو مرحله ای برای دستیابی به اتصال بدون حفره ناشی از پین ابزار درجوشکاری نقطه ای به روش اصطکاکی اغتشاشی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جوشکاری دو مرحله ای برای دستیابی به اتصال بدون حفره ناشی از پین ابزار درجوشکاری نقطه ای به روش اصطکاکی اغتشاشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جوشکاری دو مرحله ای برای دستیابی به اتصال بدون حفره ناشی از پین ابزار درجوشکاری نقطه ای به روش اصطکاکی اغتشاشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جوشکاری دو مرحله ای برای دستیابی به اتصال بدون حفره ناشی از پین ابزار درجوشکاری نقطه ای به روش اصطکاکی اغتشاشی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
استفاده از جوش نقطه ای به روش اصطکاکی اغتشاشی به دلیل قابلیت فوق العاده آن در جوشکاری فلزاتی سبکی همچون آلومینیوم، در صنایع گوناگون و به ویژه خودروسازی، به سرعت در حال گسترش است. اصلی ترین عیب این روش باقی ماندن سوراخ ناشی از پین ابزار در جوش است که منجر به بروز پدیده خوردگی در ورقهای جوشکاری شده به این روش میشود. در این مقاله روش جوشکاری دو مرحله ای که روشی ساده و کم هزینه و البته موفق برای رفع این عیب می باشد معرفی شده است. در این روش پس از جوشکاری متداول با ابزار پین دار از ابزار دومی که فاقد پیناست برای پر کردن حفره ناشی از پین ابزار اول استفاده میشود. به منظور بررسی فرآیند پر شدن حفره و تعیین شکل مناسب ابزار، فرآیند با استفاده ازنرم افزار المان محدود DEFORM-3D شبیه سازی شد. همچنین با استفاده از تست های تجربی تاثیر پارامترهای فرآیند بر میزان پر شدن حفره موردارزیابی قرار گرفت. تست های تجربی بر روی ورقهای آلومینیومی از آلیاژ ۰۵۰۵ به ضخامت ۵ میلیمتر انجام شد. پارامترهای موثر بر فرآیند پر شدن حفره عبارتند از شکل شانه ابزار بدون پین، سرعت دورانی ابزار بدون پین و عمق نفوذ آن. نتایج شبیه سازی و تست های تجربی بیانگر مناسب بودنشانه مقعر برای ابزار بدون پین است. همچنین این نتایج نشان دهنده بهبود فرآیند پر شدن حفره در سرعت های دورانی بالاتر و عمق نفوذ بیشتر ابزاربدون پین است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.