مقاله مطالعه اثرصمغ دانه بالنگو – مرو بررئولوژی و ساختاردیسپرسیون و ژلهای حاصل ازپروتئین های شیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثرصمغ دانه بالنگو – مرو بررئولوژی و ساختاردیسپرسیون و ژلهای حاصل ازپروتئین های شیر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثرصمغ دانه بالنگو – مرو بررئولوژی و ساختاردیسپرسیون و ژلهای حاصل ازپروتئین های شیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرصمغ دانه بالنگو – مرو بررئولوژی و ساختاردیسپرسیون و ژلهای حاصل ازپروتئین های شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثرصمغ دانه بالنگو – مرو بررئولوژی و ساختاردیسپرسیون و ژلهای حاصل ازپروتئین های شیر :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
دراین پژوهش رفتارهای رئولوژیکی مخلوطهای ایزوله پروتئین اب پنیر ۶درصد وزنی /وزنی و صمغ دانه بالنگو – مرو ۱:۱درPHهای ۵/۸و۶/۷و درحضور ۵۰میلی مولار نمک کلرید سدیم مورد بررسی قرارگرفت ویژگیهای بافتی و ساختاری ژلهای حرارتی این مخلوطها تحت همین شرایط و همین طور درPH4/5 نیز ارزیابی گردید ازمون رئولوژی برش پایا نشان داد که با افزودن صمغ دانه بالنگو – مرو ویسکوزیته ظاهری نیز افزایش می یابد با این حال افزودن ۰/۱درصد صمغ اثری بررفتاری جریانی نمونه خالص پروتئین اب پنیر نداشت درحالیکه با افزایش غلظت به ۰/۵و۱درصد رفتارجریانی رقیق شوندگی با برش مشاهده گردید ازمدل هرشل بالکلی برای برازش داده ها مورد استفاده قرارگرفت مقادیر پارامترهای تنش تسلیم و ضریب قوام به موازات افزایش غلظت صمغ از۰/۱به ۰/۵ و۱درصد بطور معنی داری P<0/05 افزایش یافت درحالیکه این روند برای شاخص رفتار جریان کاهش معنی داری P<0/05 نشان داد خواص ظاهری ژل ها نشان داد که درPHهای ۴/۵و۵/۸ ژلهای خالص ۶درصد پروتئین آب پنیر ازنوع ذره ای مات بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.