مقاله مطالعه تاثیر دما در دستگاه خشک کن بر روی چروکیدگی محصولات کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه تاثیر دما در دستگاه خشک کن بر روی چروکیدگی محصولات کشاورزی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر دما در دستگاه خشک کن بر روی چروکیدگی محصولات کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر دما در دستگاه خشک کن بر روی چروکیدگی محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر دما در دستگاه خشک کن بر روی چروکیدگی محصولات کشاورزی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
خشک کردن فرایندی است که طی انتقال حرارت وجرم باعث تبخیر آب موجود درماده غذایی وتغییر ساختار فیزیکی می گردد. چروکیدگی در طی خشک کردن نقش مهمی را در کیفیت تولیدات کشاورزی برعهده دارد. در این تحقیق تاثیراتفاکتور های دما بر روی چروکیدگی لایه های سیب زمینی در یک خشک کن کابینتی با جریان هوای موازی بررسی شده است . ضخامت لایه ها ۳ میلی متر ودمای هوایاستفاده شده در آزمایشات ۵۰ و ۶۰ و ۷۰ درجه سلسیوس و سرعت هوا ۱۵ متر برثانیه انتخاب شدند. تغییرات نسبت مساحت بوسیله ابزار مکانیکی کولیس اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بیشترین میزان چرو کیدگی در دمای ۷۰ درجه وکمترین میزان چرو کیدگی در دمای ۵۰ درجه سلسیوس اتفاق افتاده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.