مقاله بهینه سازی پارامترهای عملیاتی در استخراج آنتوسیانین از زرشک به کمک امواج التراسیونیک


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی پارامترهای عملیاتی در استخراج آنتوسیانین از زرشک به کمک امواج التراسیونیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی پارامترهای عملیاتی در استخراج آنتوسیانین از زرشک به کمک امواج التراسیونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی پارامترهای عملیاتی در استخراج آنتوسیانین از زرشک به کمک امواج التراسیونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی پارامترهای عملیاتی در استخراج آنتوسیانین از زرشک به کمک امواج التراسیونیک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آنتوسیانین ها ترکیبات رنگی هستند که رنگهای قرمز، آبی و بنفش را به بعضی میوه ها، سبزیجات و گیاهان انتقال می دهند و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی می باشد. استخراج آنتوسیانین از زرشک توسط فرآیند اولتراسونیک مورد مطالعه قرار گرفت. شرایط عملیاتی، مانند نسبت حلال به مواد و قدرت اولتراسونیک و زمان استخراج بر عملکرد استخراج آنتوسیانین بررسی شد. شرایط بهینه استخراج به کمک اولتراسونیک به شرح زیر است: نسبت حلال به مواد ۱:۴ (گرم/میلی لیتر)، زمان استخراج ۲۰ دقیقه و دمای ۲۰ سانتی گراد و قدرت ۱۰۰w. در این کار از دو حلال اسید سیتریک و اتانول به عنوان حلال استخراجی استفاده شد. در این بررسی محاسبات کالیبراسیونی به این قرار بود: RSD=1.85%, LOQ=0.1mg/l و (LDR=0.1-1.5 (mg/l با کاربرد امواج التراسونیک برای استخراج آنتوسیانین ها، زمان فرایند کاهش و سرعت آن افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.