مقاله مقایسه اثراسید فرولیک و قندریبوز برخواص فیزیکوشیمیایی و ممانعتی فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی دربسته بندی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثراسید فرولیک و قندریبوز برخواص فیزیکوشیمیایی و ممانعتی فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی دربسته بندی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثراسید فرولیک و قندریبوز برخواص فیزیکوشیمیایی و ممانعتی فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی دربسته بندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثراسید فرولیک و قندریبوز برخواص فیزیکوشیمیایی و ممانعتی فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی دربسته بندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثراسید فرولیک و قندریبوز برخواص فیزیکوشیمیایی و ممانعتی فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی دربسته بندی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مروزه استفاده ازفیلم و پوششهای خوراکی به دلیل زیست تخریب پذیر بودن آنها گسترش بسیاری یافته است ژلاتین ماهی که از پسماند ضایعات پوست ماهی بدست می آید میتواند یک ترکیب پروتئینی مناسب جهت تولید فیلم خوراکی دربسته بندی و جایگزین ژلاتین خوراکی باشد فیلم ها ازترکیب ژلاتین ماهی و اسید فرولیک درغلظت های ۰و۱و۳و۵درصد محتوی قند ریبوز ۱درصد و فاقد ریبوز درشرایط PH >10 و دمای ۶۰درجه سانتیراد و تزریق مداوم اکسیژن و افزودن پلاستیسایزر سوربیتول/گلیسرول تهیه گردید سپس میزان نفوذپذیری به بخار آب WVP اکسیژن OP حلالیت Solubility) و ظرفیت جذب آب WAC مورد بررسی قرارگرفت میزان ضخامت فیلم ها درمحدوده ۰/۰۱۹تا۰/۰۲۲ cm بود فیلم محتوی قند ریبوز تاثیر معنی داری P>0.05 با افزایش غلظت اسید فرولیک درکاهش میزان نفوذپذیری به بخار آب اکسیژن حلالیت و ظرفیت جذب آب درفیلم ژلاتین ماهی سردابی داشت درفیلم فاقد قندریبوز با افزایش غلظت اسید فرولیک میزان حلالیت و ظرفیت جذب آب درغلظت ۳و۵ درصد کاهش یافه و درغلظت ۱درصد و نمونه شاهد تغییری مشاهده نشد و غلظت اسید فرولیک درکم شدن میزان نفوذپذیری به بخار آب و اکسیژن درفیلم ژلاتین ماهی سردابی تاثیر معنی داری (P>0.05 نتایج بدست آمده نشان داد قند ریبوز و اسید فرولیک هردو خواص فیزیکوشیمیایی و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر برپایه ژلاتین ماهی سردابی را بهبود داده و میتوانند درصنایع بسته بندی مورد استفاده قرارگیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.