مقاله تعیین مقدار پاتولین در آب سیب تولیدی کارخانه های ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین مقدار پاتولین در آب سیب تولیدی کارخانه های ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین مقدار پاتولین در آب سیب تولیدی کارخانه های ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقدار پاتولین در آب سیب تولیدی کارخانه های ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین مقدار پاتولین در آب سیب تولیدی کارخانه های ایران :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
پاتولین مایکوتوکسینی است که بوسیله گونه های مختلف از کپک ها تولید می شود. اکثر این قارچ ها روی میوه های فاسد شده به ویژه سیب رشد می کنند. استاندارد جهانی حضور این ماده در آب سیبو سایر آب میوه ها در حدود ۵۰ میکروگرم در لیتر می باشد . اندازه گیری مقدار این مایکوتوکسین از این لحاظ مهم است که می تواند اثر سوئی بر سلامتی داشته باشد. در این تحقیق حدود ۲۴ نمونهفرآورده های سیب که مربوط به ۸ کارخانه مختلف تولید کننده بطور تصادفی از سوپر مارکت ها ی شهر تهران تهیه گردید. میزان پاتولین آنها با استفاده از روشHPLC-DAD تعیین گردید . نتایج نشان دادند فرآورده های تولیدی ۳ کارخانه حاوی پاتولین بوده است. در ۳مورد مقدار پاتولین درآب سیب یکی از کارخانه ها به طور میانگین حدود ۱۸۷/۴۳میکروگرم در لیتر اندازه گیری شد که در بین تمام نمونه ها دارای بیشترین مقدار پاتولین بود.در ۶ مورددیگر مقدار پاتولین کمتر از حد مجاز بود. طبق نتایج این پژوهش ۳۷/۵درصد آب سیب تولیدی در کارخانه های آبمیوه سازی تهران حاوی پاتولین بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.