مقاله تغییرات کاروتنوئید وپلی فنل ها در گل نسترن کوهی Rosa canina L در طول فرایند خشک کردن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات کاروتنوئید وپلی فنل ها در گل نسترن کوهی Rosa canina L در طول فرایند خشک کردن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات کاروتنوئید وپلی فنل ها در گل نسترن کوهی Rosa canina L در طول فرایند خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات کاروتنوئید وپلی فنل ها در گل نسترن کوهی Rosa canina L در طول فرایند خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات کاروتنوئید وپلی فنل ها در گل نسترن کوهی Rosa canina L در طول فرایند خشک کردن :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
گل نسترن Rosa canina L( یکی از مهمترین گیاهان دارویی است که دارای خواص تغذیه ای و دارویی ارزشمندی می باشد در این تحقیق اثر خشک کردن در دمای ۴ ۰۴ و ۰۴ درجه سانتی گراد با هوای داغ و با توانهای ۱۸۴ و ۳۰۴ وات مایکروویو روی شاخص های کیفی گل نسترن کوهی شامل: ترکیبات فنولیک و ترکیبات کاروتنوئید مورد بررسی قرار گرفت.نتایج نشان داد در مورد ترکیبهای فنلی گل نسترن کوهی خشک شده بین تیمار های مختلف مورد مطالعه اختلاف معنی داریدر سطح احتمال ۱% وجود داشت. میانگین ترکیبات فنلی در نمونه های خشک شده با مایکروویو به طور قابل توجهی ازنمونه های خشک شده با آون هوای داغ پایین تر بود. کاروتنوئیدهای گل نسترن خشک شده با افزایش دما و افزایش توان مایکروویو کاهش یافت. دما و توان مایکروویو اثر کاملا معنی داری روی محتوای ترکیبات کاروتنوئیدی گل نسترن داشت. گل نسترن خشک شده در دمای۰۴ با هوای داغ بیشترین مقدار ترکیبات کاروتنوئیدی به میزانmg/g Fw24/845وکمترین مقدار ترکیبات کاروتنوئیدی در نمونه خشک شده با دمای۰۴ هوای داغ به میزانmg/g Fw12/557دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.