مقاله تکنیک های میکروانکپسولاسیون در پروبیوتیک ها


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تکنیک های میکروانکپسولاسیون در پروبیوتیک ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکنیک های میکروانکپسولاسیون در پروبیوتیک ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنیک های میکروانکپسولاسیون در پروبیوتیک ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکنیک های میکروانکپسولاسیون در پروبیوتیک ها :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
استفاده از باکتری های پروبیوتیک در غذاهای جدید اثرات سودمند سلامتی بخشی را فراهم می کند که امروزه باعث علاقه مندی درصنعت غذا گردیده است.باوجوداین ثبات روندپروبیوتیکی همیشه مطلوب نیست. در سال های اخیرتکنولوژی هایی در عرصه صنایع غذایی ظهور یافته است، که منجر به ایجاد محصولاتی با کیفیت و عمر نگهداری بالا می شود. از جمله این تکنولوژی ها میکروانکپسولاسیون یا ریز پوشانی است. تکنولوژی میکروانکپسولاسیون میتواندبرای حفظ بقای باکتری های پروبیوتیک درطی پروسه تولیدغذا وانبارداری استفاده شود.آنچه که اهمیت دارد این است که انکپسولاسیون باعث حفظ فعالیتهای پروبیوتیکی دردستگاه گوارش وآزادسازی ایمن آنها در نقاط خاص بدن شودبه همین دلیل بررسی شده است که عمده مواد رایجی که درمیکروانکپسولاسیون بیفیدوباکتریهاولاکتوباسیلوس هااستفاده می شوند پلی ساکاریدهایی چون آلژینات،ژلان، K کاراگینان ونشاسته می باشدوتکنیکهای رایجی که برای میکروانکپسولاسیون پروبیوتیکها استفاده می شود شامل امولسیون،اکستروژن،خشک کردن پاششی وچسبندگی به نشاسته است اهمیت پروبیوتیکها وحفظ فعالیت آنها توسط تکنیکهای خاص سبب شد که موضوع ما ازاین مقاله ی مروری قرارگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.