مقاله انتقال جرم در تقطیر غشایی اسمزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله انتقال جرم در تقطیر غشایی اسمزی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله انتقال جرم در تقطیر غشایی اسمزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتقال جرم در تقطیر غشایی اسمزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله انتقال جرم در تقطیر غشایی اسمزی :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
تقطیرغشایی اسمزی ، فرآیند غشایی بدون گرمایی جدیدی است که بیشترین غلظت خوراک مایع راتحت شرایط عملیاتی ملایم و آرام فراهم می نماید. در تحقیق موجود، تاثیرپارامترهای فرآیندی گوناگونی مانند نوع ( غشاهای پلی پروپیلنی و اندازه منافذ ۰/۰۵و۰/۲ میکرو متر)، غلظت، نرخ جریان عامل اسمزی و دما نسبت به شار تراغشایی مطالعه شده است. آزمایشاتی با سیستم های واقعی ( عصاره آناناس /عصاره لیمو شیرین ) در یک مدل غشایی تخت انجام شده است. عامل های اسمزی به نامهای کلرید سدیم و کلرید کلسیم در غلظت های مختلفی استفاده شده است . برای هر دو عامل اسمزی، بیشترین شار تراغشایی در حداکثر غلظت عامل اسمزی مشاهده شده است. در مقایسه با کلرید سدیم ، بیشترین شار تراغشایی در نمونه ای از کلریدکلسیم مشاهده شده است. مدل مقاومت های سری در مقابل انتقالجرم، با توجه به مقاومت ایجاد شده توسط غشا ولایه های مرزی ( سمت خوراک و پساب ) در نمونه ای از سیستم های واقعی برای زمان آغازین به کار گرفته شده است .مدل می تواند تغییرات شار تراغشایی را نسبت به پارامترهای فرآیندی مختلفی پیش بینی نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.