مقاله تولید کنسانتره آب نارنج، ارزیابی حسی و رنگ سنجی آن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید کنسانتره آب نارنج، ارزیابی حسی و رنگ سنجی آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید کنسانتره آب نارنج، ارزیابی حسی و رنگ سنجی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید کنسانتره آب نارنج، ارزیابی حسی و رنگ سنجی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید کنسانتره آب نارنج، ارزیابی حسی و رنگ سنجی آن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق تولید کنسانتره آب نارنج با روش تغلیظ تحت خلأ ۵۵ میلیمتر جیوه و استفاده از دماهای تغلیظ ۵۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت و تغییرات روشنایی رنگ فرآورده به عنوان تابعی از دما و غلظتمورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی نتایج حاصل از ارزیابی حسی تفاوت معنی داری بین شربت تهیه شده از کنسانتره آب نارنج و نیز شربت تهیه شده از آب نارنج از نظر پذیرش کلی نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.