مقاله بررسی آزمایشگاهی رطوبت زدایی هوای مرطوب در سیستم ستون پرشده جریان غیر همسو با استفاده از جاذب مایع برمید لیتیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آزمایشگاهی رطوبت زدایی هوای مرطوب در سیستم ستون پرشده جریان غیر همسو با استفاده از جاذب مایع برمید لیتیم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی رطوبت زدایی هوای مرطوب در سیستم ستون پرشده جریان غیر همسو با استفاده از جاذب مایع برمید لیتیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی رطوبت زدایی هوای مرطوب در سیستم ستون پرشده جریان غیر همسو با استفاده از جاذب مایع برمید لیتیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی رطوبت زدایی هوای مرطوب در سیستم ستون پرشده جریان غیر همسو با استفاده از جاذب مایع برمید لیتیم :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یکی از مهمترین سیستم های خشک کردن مواد حساس به دما ، خشک کن های دسیکنتdesiccant( می باشد. این خشک کن ها بر اساس ایجاد افزایش نیروی محرکه ی جرمی عمل می نمایند بدین معنا که هوا توسط یک محیط متخلخل رطوبت زدایی شده و پس از تماس این هوا با ماده، انتقال جرم)رطوبت( از ماده به محیط انجام می گیرد. این سیستم ها همچنین در صنایع تهویه ی مطبوع نیز کاربرد دارند. در این تحقیق به بررسی فرایند رطوبت زدایی هوا با استفاده ازجاذب مایع برمید لیتیم در سیستم ستون پر شده جریان غیر همسو پرداخته شده است. هدف از این طرح بررسی شرایط استفاده از جاذب برمید لیتیم می باشدکه برای رسیدن به این هدف تاثیر پارامترهای ورودی شامل رطوبت مطلق هوای ورودی، دمای هوای ورودی و غلظت جاذب برمید لیتیم بر رطوبت مطلق و دمای هوای خروجی بررسی گردیده است. نتایج نشان می دهد با افزایش رطوبت مطلق هوای ورودی، رطوبت مطلق هوای خروجی افزایش یافته ولی دمای هوای خروجی تغییر چندانی نداشته است و همچنین با افزایش دمای هوای ورودی، دما و رطوبت مطلق هوای خروجی زیاد گشته است اما با افزایش درصد وزنی جاذب مایع برمید لیتیم ورودی،دما و رطوبت مطلق هوای خروجی کاهش می یابد. در نتیجه افزایش رطوبت و دمای هوای ورودی کارایی سیستم را کاهش داده و افزایش غلظت جاذب کارایی سیستم را افزایش می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.