مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین انتروکوکسی جداسازی شده از پنیر سنتی کوزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین انتروکوکسی جداسازی شده از پنیر سنتی کوزه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین انتروکوکسی جداسازی شده از پنیر سنتی کوزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین انتروکوکسی جداسازی شده از پنیر سنتی کوزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین انتروکوکسی جداسازی شده از پنیر سنتی کوزه :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پنیر کوزه یکی ازپنیرهای سنتی شمالغرب ایران است که به دلیل داشتن عطروطعم قوی ازبازارپسندی بالایی دربین مصرف کنندگان برخوردار است درتهیه این نوع پنیر ازهیچ گونه مایه اغازگری استفاده نمی شود و یکی ازمهمترین عوامل دخیل دررسیدن پنیر و توسعه عطروطعم آن فلورلاکتیکی آن می باشد لذا شناسایی جنس انتروکوکوس بعنوان مهمترین گروه ازباکتریهای لاکتیکی که درتولید عطروطعم این نوع پنیر دخیل هستند ضروری به نظر می رسد دراین پژوهش نمونه های پنیر سنتی کوزه که سه ماه ازدوره رسیدن را درزیرخاک طی کرده بودندمورد ازمایش قرارگرفت و درنهایت تعداد ۱۳جدایه متعلق به جنس انتروکوکوس تشخیص داده شدند پس ازشناسایی جدایه ها با روشهای بیوشیمیایی ۸سویه متعلق به گونه انتروکوکوس فیسیوم ۳ سویه متعلق به گونه انتروکوکوس فکالیس و ۲ سویه دیگر متعلق به گونه انتروکوکوس دورانس تشخیص داده شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.