مقاله خواص و کاربردهای سبوس برنج


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص و کاربردهای سبوس برنج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص و کاربردهای سبوس برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص و کاربردهای سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص و کاربردهای سبوس برنج :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
برنج ازمهمترین غلات مصرفی دردنیا و بخصوص درآسیا می باشد ازاین رو سبوس آن ازنظر مقداری بسیار مهم است برنج مانند گندم قبل ازمصرف آسیاب میشود اما برخلاف گندم که هدف ازآسیاب آرد کردن آن است دربرنج هدف جدا کردن سبوس ازآن میباشد سبوس لایه قهوه ای رنگ زیرپوسته خارجی دانه برنج است که عموما در آسیاابهای چندمرحله ای جدا میگردد سبوس برنج با دارا بودن حدود ۱۳درصد چربی به دلیل وجود مقدار چشمگیر توکوفرول به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی و نیز مقدار کم اسید لینولنیک به یک منبع روغن سرخ کردنی تبدیل شده اما مهمترین عامل محدود کننده دراستخراج آن ناپایداری شدید آن به دلیل وجود انزیم لیپاز است که قبل ازاستخراج توسط روشهای شیمیایی و حرارتی غیرفعال میگردد سبوس برنج همچنین قادر است نیاز بدن را به سایر ریزمغذیها نظیر امینواسیدها و ویتامین ها تاحدود زیادی مرتفع نماید با این همه توجه به سبوس برنج بیشتر معطوف اثرشگفت آن درکاهش کلسترول است که برخی آن را ناشی ازفیبرهای محلول آن و برخی ازتداخل لیپدی آن با سنتز کلسترول می دانند اما موارد دیگری درسبوس باخواص بسیار جالب وجود دارد نظیر اوریزانول اسکوالن و کوآنزیم Q10

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.