مقاله اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخار آب در فیلم های خوراکی حاصل از صمغ چرخک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخار آب در فیلم های خوراکی حاصل از صمغ چرخک دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخار آب در فیلم های خوراکی حاصل از صمغ چرخک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخار آب در فیلم های خوراکی حاصل از صمغ چرخک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخار آب در فیلم های خوراکی حاصل از صمغ چرخک :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
با توجه به افزایش روز افزون زباله های حاصل از بسته بندی و مشکلات حاصل از آن، ما در این مطالعه به بررسی ویژگی نفوذپذیری فیلم خوراکی حاصل از صمغ ایرانی و چرخک می پردازیم. صمغ خریداری شده پس از تصفیه به عنوان ماده اولیه فیلم خوراکی به کار برده شد. در این پژوهش از غلظت های مختلف گلیسرول به عنوان نرم کننده استفاده شد. نتایج حاصله نشان داد که با افزایش غلظت نرم کننده از ۳۰% به ۳۷/۵% میزان نفوذ پذیری به بخار آب فیلم ها از ۱/۴۳×۱۰(-۱۰)g.m/m(2).Pa.s به (۱/۹×۱۰(-۱۰ افزایش داشته است. با توجه به اندازه گیری های انجام شده می توان از این فیلم به عنوان عاملی برای جلوگیری از عبور بخار آب استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.