مقاله روش های تعیین میزان آکریل آمید در مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله روش های تعیین میزان آکریل آمید در مواد غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله روش های تعیین میزان آکریل آمید در مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های تعیین میزان آکریل آمید در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله روش های تعیین میزان آکریل آمید در مواد غذایی :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
آکریل آمید ترکیبی شیمیایی است که با کاربردهای صنعتی مختلف همچنین دراثرحرارت دهی نامناسب برخی موادغذایی به عنوان ترکیبی جانبی بوجود می آید متوسط جذب روزانه این ماده دربدن برای مردان و زنان به ترتیب ۰/۴۹و۰/۴۶گرم به ازای کیلوگرم وزن بدن تخ مین زده شده است میزان اکریل امید دربرخی موادغذایی بدین شرح است : انواع نان ۳۰۰-۱۵g/kg که بالاترین میزان آن درنان توست ۳۰۰-۵۰g/kg می باشد کراکر کلوچه و بیسکوئیت g/kg 160-25 و درقهوه بودادهو اسیاب شده و فوری به ترتیب ۳۷۴ ۴۵و۵۳۹ ۱۶۹ میکروگرم برکیلوگرم می باشد میزان تشکیل اکریل امید درسیب زمینی به مقدار قندهای احیا وابسته است به طوریکه مقدار آ« می تواند به ۲۰۰۰ میکروگرم درکیلوگرم ازبعضی محصولات سیب زمینی برسد بدلیل اثرات سوئی که اکریل امید بربدن انسان و حیوان دارد لذا میزان آن دررژیم غذایی ازاهمیت بالایی برخوردار است به منظور تشخیص و اندازه گیری میزان آکریل امید درموادغذایی ازروشهای کروماتوگرافی مانند hplc,GC استفاده میشود اساس اندازه گیری این روشها متفاوت است و برمبنای مشخص نمودن ساختارهای متفاوتی است که طی تشکیل اکریل امید بوجود می آیند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.