مقاله عصاره ضدمیکروبی گیاه کرچک به عنوان یک نگهدارنده طبیعی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عصاره ضدمیکروبی گیاه کرچک به عنوان یک نگهدارنده طبیعی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عصاره ضدمیکروبی گیاه کرچک به عنوان یک نگهدارنده طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عصاره ضدمیکروبی گیاه کرچک به عنوان یک نگهدارنده طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عصاره ضدمیکروبی گیاه کرچک به عنوان یک نگهدارنده طبیعی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه تمایل به استفاده ازنگهدارنده های طبیعی باتوجه به اثرات مضراستفاده ازنگهدارنده های شیمیایی افزایش یافته است عصاره های گیاهی و اجزا تشکیل دهنده آنها دارای اثرات شناخته شده ضدمیکروبی هستند ثابت شده است که عصاره اتانولیکی کرچک دارای عمل ضدباکتریایی بیشتری نسبت به عصاره آبی آن می باشد همانگونه که توسط مقادیر MBC آن بدست آمده است ۶۰%W/V به ۹۰%W/v دراخرین بررسی ها نشان داده شده که عصاره های اتانول و متانول گرم به ترتیب با مقادیر MBC MIC 40mg/ml و ۸۰mg/ml برروی E.coli خاصیت بازدارندگی دارند عصاره اتانول گرم و سرد درمقایسه با عصاره های متانول خاصیت بازدارندگی قابل توجه تری برضدS.aureus نشان میدهد نتایج مطالعه حاضر نشان داده شده است که عصاره گیاه کرچک علیه باکتریهای گرم مثبت بیشتر ازباکتریهای گرم منفی است عصاره اتانول گرم و هم عصاره اتانول سرد ازبرگهای کرچک به جای انتی بیوتیک استرپتومایسین اثرات باکتریال فوق العاده ای برضد S.aureus دارد هدف مقاله کنونی کشف اهمیت خاصیت ضدباکتریایی عصاره کرچک به عنوان یک انتی بیوتیک و یک نگهدارنده طبیعی است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.