مقاله سیستم های بسته بندی هوشمند میوه جات و سبزیجات، افزایش مدت زمان ماندگاری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سیستم های بسته بندی هوشمند میوه جات و سبزیجات، افزایش مدت زمان ماندگاری دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیستم های بسته بندی هوشمند میوه جات و سبزیجات، افزایش مدت زمان ماندگاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیستم های بسته بندی هوشمند میوه جات و سبزیجات، افزایش مدت زمان ماندگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیستم های بسته بندی هوشمند میوه جات و سبزیجات، افزایش مدت زمان ماندگاری :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
فرآوری و بسته بندی دو فاز مهم عملیاتی در صنایع غذایی می باشند. فاز نهایی مرحله ی بسته بندی می باشد که باعث افزایشمدت زمان نگهداری میوه جات و سبزیجات می شود. پارامترهای مهم برای افزایش مدت زمان نگهداری دما، رطوبت و اتمسفر اصلاح شده)اکسیژن، دی اکسید کربن و اتیلن( می باشند. اپتیمم بودن دما و شرایط بسته بندی باعث کند شدن سرعت رسیدن میوه و سبزی در نتیجهافزایش مدت زمان نگهداری فرآورده می گردد. بسته بندی هوشمند در حقیقت نوعی از بسته بندی می باشد که اطلاعاتی را در زمینه یکیفیت فرآورده ی غذایی در طول زمان نگهداری در اختیار تولید کنندگان و مصرف کنندگان قرار می دهد تا با اطمینان بیشتری، ایمنیفرآورده را قضاوت نمایند. امروزه پیشرفت در بسته بندی هوشمند به منظور افزایش مدت زمان نگهداری فرآورده های غذایی، از اهدافبسیاری از شرکتها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.