مقاله فرآوری شیر و آبمیوه با استفاده از میدان الکتریکی پالسی و اثرات آن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرآوری شیر و آبمیوه با استفاده از میدان الکتریکی پالسی و اثرات آن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرآوری شیر و آبمیوه با استفاده از میدان الکتریکی پالسی و اثرات آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآوری شیر و آبمیوه با استفاده از میدان الکتریکی پالسی و اثرات آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرآوری شیر و آبمیوه با استفاده از میدان الکتریکی پالسی و اثرات آن :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
تکنولوژی میدان الکتریکی پالسی یکی ازنویدبخش ترین روشهای غیرحرارتی نگهداری موادغذایی است که درآن ماده غذایی به مدت کمتر از۱ ثانیه میان دو الکترود درمعرض یک میدان با ولتاژ قوی قرارمیگیرد که ممکن است اساسا فناوری نگهداری غذاهای مایع اعم از شیروآبمیوه را تغییر دهد استفاده ازمیدان الکتریکی پالسی در نگهداری شیر اخیرا افزایش یافته است که علاوه برافزایش تخریب میکروبی انعقاد اسیدی یا رنینی شیر را بهبود می بخشد بدون اینکه اثرات تخریبی روی ویژگیهای کیفی مثل طعم مزه ویتامین ها و موادمغذی آن داشته باشد همچنین مطالعات نشان داده است که اعمال میدان الکتریکی پالسی درخصوص آبمیوه ضمن کاهش بار میکروبی سبب افزایش عمرا نبار مانی و همچنین بهبود برخی ویژگیهای کیفی درمقایسه با سایر روشهای نگهداری ازجمله انجماد میشود عملیات میدان الکتریکی پالسی دردمای محیط به مدت کوتاهی چندمیکروثانیه انجام میشود و اتلاف انرژی ناشی ازحرارت دهی به غذا به حداقل می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.