مقاله بررسی رویکردهای مختلف تشخیص و شناسایی خطای ماشین سوزن قطار زمانی، با توجه به طبقه بندی خطاهای سیستم سوزن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی رویکردهای مختلف تشخیص و شناسایی خطای ماشین سوزن قطار زمانی، با توجه به طبقه بندی خطاهای سیستم سوزن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رویکردهای مختلف تشخیص و شناسایی خطای ماشین سوزن قطار زمانی، با توجه به طبقه بندی خطاهای سیستم سوزن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رویکردهای مختلف تشخیص و شناسایی خطای ماشین سوزن قطار زمانی، با توجه به طبقه بندی خطاهای سیستم سوزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رویکردهای مختلف تشخیص و شناسایی خطای ماشین سوزن قطار زمانی، با توجه به طبقه بندی خطاهای سیستم سوزن :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
مجموعه سوزن یکی از اجزای مهم در صنعت راه آهن می باشد، که مطابق آمار در اثر بوجود آمدن انواع خطاها و خرابی ها منجر به حوادث جبران ناپذیری شده است. لذا به منظور تضمین ایمنی مسیر حرکت، پایش وضعیت تجهیزات سیستم سیگنالینگ می بایست مورد توجه قرار گیرد که در این مقاله پایش وضعیت ماشین سوزن به عنوان یکی از تجهیزات بحرانی راه آهن مورد بررسی قرار گرفته است. سوزن یک سیستم الکترو-مکانیکی پیچیده می باشد که کار جابجایی خطوط بین دو مسیر دلخواه را انجام می دهد، و تضمین عملکرد آن منجر به افزایش قابلیت اطمینان سیستم نگهداری و تعمیرات و نتیجتا سیستم سیر و حرکت می شود. در این مقاله پایش وضعیت سوزن برای دو دسته مجزای خطاهای مربوط به سیستم سوزن مورد بررسی قرار می گیرد که دسته اول خطای مربوط به قفل نشدن سوزن می باشد، در حالیکه ممکن است سوزن قفل شود. برای خطای دسته I، دو نوع خطای دیگر کردن جسم سخت (سنگ) و جسم نرم (کلوخ) بین تیغه و ریل پهلویی و برای خطای دسته II، خرابی های اجزای مکانیکی سوزن، مانند خرابی بلبرینگ (کنس داخلی، کنس خارجی، ساچمه)، چرخدنده (دنده شکسته) و میله مارپیچ کچل شده مورد بررسی قرار می گیرد. بر اساس ماهیت خطاهای هر دسته، سیستم کارای تشخیص و شناسایی خطا (FDD)، داده های ورودی مناسب هر سیستم، سیستم آنالیز داده، الگوریتم های مورد نظر و کارایی سیستم FDD مزبور، بط.ر مجزا در هر دسته مورد بررسی قرار می گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.