مقاله فعالیت های آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین های آلو


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فعالیت های آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین های آلو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فعالیت های آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین های آلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت های آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین های آلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فعالیت های آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین های آلو :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
محتوای فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی کل آلو و محتوای آنتوسیانین پوست این میوه در ای ن مقاله موردتجزیه و تحلیل قرار گرفته است. علاوه بر این، کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا ۳ همراه با یونیزاسیون همزمان باطیف سنجی جرمی برای تعیین ترکیب آنتوسیانینی این میوه مورد استفاده قرار گرفت. دامنه محتوای فنو لی نمونه های آزمایش شده ۱۳۴ تا ۶۱۱ گرم در هر کیلوگرم وزن تازهFW) و محتوای آنتوسیانین موجود در پوست میوه آلو ۱۹۳ تا ۱۹۸۶ گرم به ازای هر کیلوگرم پوست میوه بود. مقادیر قدرت آنتی اکسیدانی کاهش فر ی ک، از ۱۱۲۰ تا ۴۴۸۳ معادل میکرومول ترولوکس به ازای هر گرم وزن تازه متغیر بود. شش نوع از آنتوسیانین ها در آلو قرمز تشخیص داده شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.