مقاله بررسی میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی ماست طعم دارغنی شده با بتالائین چغندرقرمز و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی آن درطول دوره نگهداری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی ماست طعم دارغنی شده با بتالائین چغندرقرمز و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی آن درطول دوره نگهداری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی ماست طعم دارغنی شده با بتالائین چغندرقرمز و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی آن درطول دوره نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی ماست طعم دارغنی شده با بتالائین چغندرقرمز و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی آن درطول دوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی ماست طعم دارغنی شده با بتالائین چغندرقرمز و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی آن درطول دوره نگهداری :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
ازمهمترین ویژگی حسی ماست های میوه ای و طعم دار تنوع رنگ و جذابیت ظاهری آنها می باشد که ازنظر مصرف کننده اهمیت زیادی دارد ایده اصلی پژوهش کنونی استفاده ازعصاره چغندرقند به عنوان منبع رنگدانه قرمز رنگ که علاوه برداشتن فعالیت انتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی حاوی میکرونوترینت های مغذی هم می باشد جهت تولید ماست طعم دار قالبی توت فرنگی و بررسی ویژگیهای ترکیبات فنولی و انتی اکسیدانی و رنگ سنجی ماست طعم دار قالبی تهیه شده درطول ۲۱ روز نگهداری بود نتایج نشان داد که افزودن عصاره چغندرقرمز موجب کاهش معنی دار پذیرش کلی درنمونه های بدون چربی حاوی ۱/۲۵ و ۴درصد عصاره چ غندرقند شد که کاهش مشاهده شده درنمونه حاوی ۱/۲۵درصد عصاره به دلیل نامطلوب بودن کمی رنگ ایجاد شده و درنمونه حاوی ۴درصد عصاره چغندرقرمز بهدلیل نامطلوب بودن شدت رنگ و طعم ایجاد شده بوده است با استفاده از۲/۵درصد عصاره چغندرقرمز و۲درصد طعم دهنده توت فرنگی درماست پرچرب میتوان ماست طعم دار مناسبی با ویژگیهای حسی یکسان با ماست ساده تهیه نمود که تاثیرات سلامتی بخش بیشتری بربدن دارد همچنین مقدار ۲/۵درصد عصاره چغندرقند موجب افزایش پذیرش رنگ ماست توت فرنگی میشود اطلاعات حاصل ازاین تحقیق میتواند برای تولید کنندگان ماست درجهت تولید محصولات جدید و متنوع ازمفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.