مقاله بررسی نقش فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی مختلف دربهینه سازی بافت و ریزساختارفرآورده های لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی نقش فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی مختلف دربهینه سازی بافت و ریزساختارفرآورده های لبنی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نقش فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی مختلف دربهینه سازی بافت و ریزساختارفرآورده های لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی مختلف دربهینه سازی بافت و ریزساختارفرآورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نقش فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی مختلف دربهینه سازی بافت و ریزساختارفرآورده های لبنی :
تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
به علت دلایل تغذیه ای و اقتصادی الگوهای مصرف ازروش های سنتی برپایه چربی حیوانی به روغن ها و چربیهای گیاهی شیفت یافت امروزه نگرشی به سوی مصرف چربی شیرفرمولاسیون به منظور جایگزین کردن چربیهای ترانس بالا ازروغنهای گیاهی هیدروژنه شده با چربی شیرترانس پایین وجود دارد برای رسیدن به این هدف تحقیقات فراوانی روی مطالعه ویژگیهیا فیزیکوشیمیایی چربی شیر فراکسیون ها و مخلوطش با روغنهای گیاهی متمرکز شده است ویژگیهای ساختاری یک ماده رفتار ماکروسکوپی مثل رئولوژی طعم و بافت را تغییر میدهد درکشورهای زیادی شیروفراورده های شیر سهم اساسی رژیم غذایی مردم را تشکیل میدهد درواقع ۲۰درصد انرژی روزانه و ۶۰درصد کلسیم دراین جمعیت ها توسط محصولات لبنی جذب میشود درادامه رفتار کریستالیزاسیون چربی شیر فراکسیونهای چربی شیر روی ریزساختار مواد بحث میشود دراین مقاله به ریزساختار و اجزای نوشیدنی های برپایه پروتئین نوشیدنی های پروتئینی می پردازیم
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.