مقاله تاثیر تراکم کاشت بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فنولوژیکی توده های مختلف شنبلیله (Trigonella foenum gracum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تراکم کاشت بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فنولوژیکی توده های مختلف شنبلیله (Trigonella foenum gracum L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تراکم کاشت بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فنولوژیکی توده های مختلف شنبلیله (Trigonella foenum gracum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تراکم کاشت بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فنولوژیکی توده های مختلف شنبلیله (Trigonella foenum gracum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تراکم کاشت بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فنولوژیکی توده های مختلف شنبلیله (Trigonella foenum gracum L) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
گیاهان دارویی است که در طب سنتی ایران و ملل مختلف سابقه مصرف دیرینه داشته و خواص درمانی چشمگیری برای آنها ذکر شده که شنبلیله با نام علمی Trigonella Foenum-gracem یکی از این گیاهان می باشد. به منظور ارزیابی تأثیر تراکم های متفاوت کاشت توده های مختلف شنبلیله بر عملکرد آن، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۰ در شهر کرمان اجرا شد و در آن چهار توده (اصفهان، اردستان، هندی و کرمان) و سه تراکم (۲۶/۶، ۴۰ و ۸۰ بوته در متر مربع) مورد بررسی قرار گرفت. پس از اندازه گیری صفات فنولوژیکی همچون طول و عرض برگ، ارتفاع بوته، تاج پوشش، تعداد غلاف، تعداد بذر در بوته، تعداد بذر در غلاف، و وزن هزار دانه و ; در طی فصل رشد نتایج با نرم افزار Mstatc آنالیز و مقایسه میانگین ها با آزمون چند دامنه ای دانکن انجام گرفت. نتایج نشان داد اثر فنوتیپ های شنبلیله بر تمامی صفات مورد مطالعه به غیر از تعداد شاخه اصلی معنی دار بوده و همچنین اثر تراکم به غیر از مراحل از کاشت تا جوانه زنی و مرحله از کاشت تا غلاف دهی بر تمامی صفات معنی دار شد. بررسی نتایج نشان می دهد که با افزایش تراکم بر عملکرد شنبلیله افزوده می شود به طوری که با ۱/۵ و ۳ برابر شدن تراکم بوته درمترمربع، عملکرد آنها به ترتیب معادل ۴۸% و ۱۳۵% افزایش را نسبت به کمترین تراکم (۲۶/۶ بوته در متر مربع) که عملکردی معادل ۶۳۹۱/۶۶ کیلوگرم در هکتار را دارا بوده نشان می دهد. برطبق نتایج بدست آمده بیشترین عملکرد بوته از توده اردستانی و تراکم ۸۰ بوته درمترمربع بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.