مقاله کاربرد سنجش از دور فراطیفی و مدل های تک متغیره آماری مبتنی بر شاخص های باریک باند در برآورد استرس آبی گیاهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد سنجش از دور فراطیفی و مدل های تک متغیره آماری مبتنی بر شاخص های باریک باند در برآورد استرس آبی گیاهان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد سنجش از دور فراطیفی و مدل های تک متغیره آماری مبتنی بر شاخص های باریک باند در برآورد استرس آبی گیاهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد سنجش از دور فراطیفی و مدل های تک متغیره آماری مبتنی بر شاخص های باریک باند در برآورد استرس آبی گیاهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد سنجش از دور فراطیفی و مدل های تک متغیره آماری مبتنی بر شاخص های باریک باند در برآورد استرس آبی گیاهان :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
تخمین کمی از ویژگی های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی گیاهان نقش کلیدی در پایش محصول داشته و می تواند اطلاعات وسیعی در مورد رشد و تولید گیاه، استرس و مقدار ماده مغذی مورد نیاز گیاه برای ما فراهم آورد. روش های مبتنی بر سنجش از دور به عنوان تکنیک هایی قابل اطمینان، سریع و غیر مخرب برای تخمین پارامترهای متفاوت گیاهان شناخته شده اند. با گسترش سنجش دور فراطیفی امکان بهره گیری از گروه جدیدی از شاخص های طیفی با عنوان شاخص های باریک باند، برای تخمین پارامترهای بیو فیزیکی و بیوشیمیایی گیاهان به وجود آمده است. هدف از این مطالعه برآورد مقدار آب گیاهان به منظور تشخیص بهنگام استرس آبی گیاهن با استفاده از شاخص های فراطیفی می باشد. بدین منظور دو گروه از شاخص های گیاهی با عنوان شاخص های نسبتی و شاخص های تعدیل کننده اثر خاک شامل RWI, NDWI, SAVI2 و TSAVI برای برآورد مقدار محتوای آبی گیاه مورد استفاده قرار گرفتند. اندازه گیری های تاج پوش گیاه در آزمایشگاه سنجش از دور با استفاده از دستگاه اسپکترومتر GER 3700 صورت گرفت. برای محاسبه شاخص های باریک باند، تمامی ترکیب های دوباندی ممکن برای ۵۸۴ باند در دامنه طیفی ۴۰۰ تا ۲۴۰۰ نانومتر مورد ارزیابی قرار گرفت و سپس بهترین ترکیب باندی ممکن انتخاب و با استفاده از رگرسیون خطی مقدار آبی گیاهان تخمین زده شد. دقت نتایج تخمین مدل ها با استفاده از مقادیر ضریب همبستگی (R(2)) و ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE) و روش Cross-validation سنجیده و مقایسه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.