مقاله تهیه و بررسی خواص ترموپلاستیک الاستومربرپایه EPDM/PE به روش پخت دینامیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه و بررسی خواص ترموپلاستیک الاستومربرپایه EPDM/PE به روش پخت دینامیکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و بررسی خواص ترموپلاستیک الاستومربرپایه EPDM/PE به روش پخت دینامیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و بررسی خواص ترموپلاستیک الاستومربرپایه EPDM/PE به روش پخت دینامیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و بررسی خواص ترموپلاستیک الاستومربرپایه EPDM/PE به روش پخت دینامیکی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
استفاده ازماده های مختلف درجهت پوشاندن نقاط ضعف موادخالص علت اصلی درتولید پلیمرها است دسته ای جدید ازموادپلیمری که ویژگیهای فرایندی ترموپلاستیک ها و خواص الاستومرها را دارند ترموپلاستیک الاستومرها هستند دسته جدیدتر این الیاژها شامل مخلوط لاستیک پخت شده و موادترموپلاستیک می باشند که ترموپلاستیک الاستومرهای ولکانیزه شده نامیده میشوند پلی اتیلن با دانسیته بالا و لاستیک اتیلن پروپیلن دارای ان مونومر با یکدیگر سازگاری دارند پخت دینامیکی این الیاژ ها درشرایط خاص خواصی به مراتب بهتر ازالیاژ ساده آنها بدست میدهد دراین پروژه سه دسته ترکیب درصد ازاین الیاژها تهیه شده است دردسته اول دو ترکیب با نسبت های () بطور ساده تهیه شد و دردسته دوم همین ترکیب درصد ها بصورت پخت دینامیکی تهیه گردید دردسته سوم ازدو ترکیب درصد که خواص بهتری را بدست داده بودند نمونه هایی تهیه و به روش گوگردی پخت گردید نتایج ازمونهای خواص مکانیکی این سه دسته و الیاژهای تولیدی نشان میدهد که نمونه های پخت شده به روش گوگردی بهتر ازدودسته دیگر عمل کرده و مدول استحکام ازدیاد طول درپارگی و سختی بهتری را بدست می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.